Ändrat uppfattning...

2008-08-31 22:33:18
kategori: Mina Tankar   [0] kommentera
Jaa.. till och med jag kan de.. Har en person som jag faktiskt ändrat min uppfattning om.. Uppfattningen jag hade från början, ja, den va väl inte speciellt bra om man säger så.. men nu känner jag annolunda... Helt annolunda.. mot de bättre alltså, för den som inte fatta de!!


Nej nu ska jag lägga mig, Ska ju till Dagis i morn.. Wiiie, Ska bli så kul å se vad hon tycker..
Inskolning imorn!!!!

Go Natt!

Bilder..

2008-08-31 19:36:33
kategori: Hemmet   [1] kommentera
Nu har jag lagt vildingen för natten.. Snart blir de film å mys..!!!
Men först tänkte jag slänga in lite bilder..




Bilden va lite svår å ta eftersom vasen e väldigt blank å vi va ute, Svart blev den iaf...!!!




Även fast man hade ordning inne i vardagsrummet så blev de så "stökigt" pga av hennes lekhörn. Men nu har hon fått ett helt rum å härja i iställe..!!
Och det blev å kännas ännu större i vardagsrummet, plus att de ser mer "städat" ut utan hennes småsaker.. :-)
(japp, de e olika färg på tapeten, har en mörkare fondvägg!!)


Blev tre stycken svart korgar, ganska så stora, som hennes leksaker få ligga i.



Sitta å läsa i gåvagnen är mycket roligare än att gå med den nu när hon kan gå själv, sitter ofta i den när den e framme..!!!




Fick ta dom två nedersta hyllplanen till leksaker.




Nej nu är de dax för soffan och film, och äntligen ska jag äta TWIX ikväll, va evigheter sen sist, bara älskar..!!

Paus..

2008-08-31 17:54:53
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Tar en snabbpaus för att uppdatera lite från gårdagskvällen. Vi hade hur trevligt som helst.. Massa mat, tjål, musik å dans..!!
För mig va de väl lite halv "tråkigt" senare mot kvällen, va ju den enda som va nykter, å  ju fullare alla blev desto tråkigare hade jag.. :-) Men men, jag e glad endå, för jag e inte bakis idag.. ;-) Åkte hem runt 12 inatt så de va helt oki..!!!
Idag har vi haft besök av Jonas å Lisa. Första gången jag träffade dom och dom va hur trevliga som helst. Dom håller på å bygger nytt hus, jag e inte just nå avis.. ;-) Jätte fint blir de iaf, fick se kort!!

Nu efter dom åkte så har jag grejjat massor här hemma. Håller på å gör halva Datarummet till Mathildas lekrum. Är lite trött på allt hon hade i ett hörn (som för de mesta va utspritt) i vardagsrummet. Så nu e hon här inne iställe (vägg i vägg med tv rummet) med alla leksaker. Blev jätte bra. Hon har ju hennes rum på övervåningen och hon e alldeles för liten för att vara uppe å leka själv. (bara sovrum uppe)
Bilder kommer förmodligen senare ikväll..

Nu lä jag fortsätta grejja klart...!!!

Helt galen..

2008-08-30 14:01:06
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Det här är Mathildas nya favoritsyssla..


Och ju mer man skrattar åt henne ju tokigare blir hon.. :-D

En Aning Stressad...

2008-08-30 13:37:26
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Har precis kommit hem från stan.. Hittade så klart ingenting till mig, men köpte en tröja åt Roger iaf..!! Som vanligt, hittar jämt kläder åt han å Mathilda..Inget åt mig!!
Blev lite tillägg på min att-göra-lista idag, som om jag inte hade nog.. Måste hinna med å plocka ihop lite här hemma, dra ett varv med damsugaren och så. Får besök imorn, Roger ringde nu när vi va inne i stan å sa att Jonas Frögren å hans tjej ska komma förbi i morn förmiddag. Så japp, då vill jag att de ska se någolunda ut här hemma.. :-D Hade ju inte räknat med annat än en slödag i morn... Men då blir de till å gå upp i tid.. :-) Är ju iofs rätt "dugligt" här hemma nu, som sagt plockar å städar jag nästan hela dagarna nu (måste vara dessa hormoner), så de e inte mycket att göra, men endå, känns som jag har nog på min att-göra-lista iaf..

Så nej, nu har jag väl inte tid att sitta här längre. Lä plocka lite, fixa mat å sen blir de till att göra mig klar inför kvällen å fixa allt som ska me Mathilda.

Ha en jätte trevlig kväll ni me, för de tänker vi ha..!!!

Kräftskiva imorn..!!

2008-08-29 21:36:56
kategori: Allmänt   [4] kommentera
Jajjemen. imorn ska vi på Kräftskiva hem till Fia och Pekå.. Kommer bli hur trevligt som helst. mycket folk skulle de bli å..! Bara massa vänner!!
Fast jag äter ju inte kräftor så jag kommer köpa med nå annat, tror de får bli bara potatissallad å rostbif, snabbt, lätt å gott..!!! Huvudsaken man umgås.. :-)
Kameran ska iaf med!!!!
Mathilda ska Sova i Sunnansjö, syrran å hon ska härja hela kvällen!!!
Nej nu bli de en snabbsväng på soffa sen upp å lägga mig, ska upp tidigt, jag å Sandra ska hänga på låset på veromoda i mornbitti.. Nya kläder inför kvällen!! Håll tummarna att vi hittar nå fint!! Ska för den delen hinna med massor imorn. In till stan på förmiddagen. Hem å ta Mathilda, Roger och David ska på Drifting, Samtidigt ska jag göra mig i ordning inför kvällen, packa allt som Mathilda ska ha med ut till Sunnansjö, Köra ut Mathilda dit, Hämta Sandra och David i Grangärde, åka in till stan, in å handla de som ska med till fia å Pekå, å sen klara att åka dit å umgås..!!! Så de känns som dagen kommer vara fullspäckad med saker att göra..!!!! Detta schema är alltså mellan ca 10 och senast 17, så de e inte så många timmar att hinna med allt på.. Men de ska nog gå...
Känner mig redan stressad..

Nej, dags för soffan!!!

MUMS!!

2008-08-29 20:08:32
kategori: Allmänt   [6] kommentera
Snart kommer Älsklingen hem med....





Yepp, I´m LOVIN´ It....

...

2008-08-29 11:36:37
kategori: Allmänt   [3] kommentera



Jahaa..

2008-08-29 09:44:57
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Tråkigt väder idag me.. men de e väl bara å vänja sig nu.. Ska iaf bli skönt å få börja med massa ljus å mys när de blir mörkt tidigt på kvällarna..!!
Idag då, händer väl inte så mycket, vet inte riktigt vad vi ska göra för kul. Tvätta ska jag iaf göra, men annars blir de nog lugnt. Gå ut å gå en sväng om de inte regnar sen..  

Nån annan som har nå bra tips på vad man kan göra en dag som denna!?!

God Natt

2008-08-28 22:27:15
kategori: Allmänt   [4] kommentera
Nu tar jag kväller, nu orkar ja inte sitta här längre...
Håller tummarna att Mathilda vill sova lääänge imorn. De ville hon inte imorse, gick upp redan 8.15 Så i morn vill vi sova till iaf 9.30 :-D

Ha en bra natt alla läsare..!!!!

105 Besökare..

2008-08-28 21:19:33
kategori: Allmänt   [3] kommentera

Första gången jag har 105 besökare, vad jag vet och har sett...!!!!
Ni måste ju bara bli liiiite bättre på att kommentera mera... ;-)
Är ju så kul å läsa va ni tycker å tänker...


Kinamat

2008-08-28 18:43:12
kategori: Allmänt   [0] kommentera
..Har vi nyss mumsat i oss.. Jisses va mätt man blir..
Vi köpte 4 små rätter + ris och sen nudlar. Vi köpte en portion, och det räckte till oss båda plus att vi fick kasta hur mycket som helst, och då va vi ända vrålhungriga båda två..!!!

Sen till kvällen blir de Chips och dipp + en film å massa massa myyyyys med min älskling!!!

Nej nu ska jag ta å slänga min lilla älskling i säng, hon går å gnuggar ögonen!!!


SÅÅÅÅ ÄCKLIGT

2008-08-28 13:34:36
kategori: Allmänt   [8] kommentera
Idag har Mathilda gjorde det som jag varit så rädd för så länge..
Såg att hon hade något i munnen, så jag fram fort som bara den å under med handen under hakan å sa spotta, och nog spottade hon, hon spottade ut en söndertuggad färdigjäst fästing. hon hade blod i hela munnen... fy fan va äckligt.
Orolig som jag är ringde jag vårdcentralen och läkaren där sa at det va ingen fara eftersom hon hade spottat ut fästingen, huvudet satt kvar på kroppen oxå. Fick ju "bara" kattblodet i munnen och det var som vilket blod som helst.
Nu vet ni någon som kommer ta fram damsugaren 100 gånger om dagen.....


Första buffen..

2008-08-28 09:00:55
kategori: Graviditet Nr 2   [8] kommentera
I går kväll låg vi i sängen å kikade på TV. Rätt som de va tyckte jag att jag kände nånting, en liten knuff i magen.. så jag satt dit handen, å JA, där va de igen. Bebis sparkade mot min hand... :-D
Jag bad Roger sätta dit handen för jag tyckte att de kändes så himla tydligt. Å visst fick han sig en buff på handen han me...
Nu har jag och Roger äntligen känt bebisen, för första gången!!!!!

Full rulle

2008-08-26 20:55:38
kategori: Allmänt   [3] kommentera

Eller ja, tom rulle blev de efter Mathilda varit i farten.. :-D
Hur som helst så va vi ner till Dagiset idag, jag och Roger. Gick hur bra som helst. Nu ser jag verkligen fram emot Måndag när Jag och Mathilda ska dit för första gången. Personalen va genomtrevliga och allt kändes bara jätte bra!!
Så på Måndag börjar vi ed en timme :-) 10-11.
Sen som bas kommer hon gå tis-tor 9-14. Men kommer bli från 6.30 dom dagar jag jobbar dag. Jobbar jag kväll blir de antingen bara dit å vända eller till Mormor/Farmor tills roger kommer slutar, vilket brukar vara när jag börjar!!
Men är iaf jätte glad att de kändes så bra.
Det första vi såg när vi klev innan för dörren där nere var en hylla som var tom, men märkt "Mathilda". Nån annan, tänkte vi. Men dom hade gjort i ordning åt henne, märkt hyllan i hallen, hyllan på toan, hennes Matplats vid bordet, Hennes namn på en urklippt ballong i papper som satt på väggen, alla barna hade en egen med födelsedatum och kort på, fast Mathildas va själcklart utan kort, men de skule dom ta med digitalkameran bara hon börjat. Så frågade dom mig va hon hade för ögon och hårfärg och favorit färg på kläder. För dom syr dockor som ser ut som barna, så Mathilda kommer få en blond och blåögd docka med rosa/bruna kläder på.. Urgulligt!!!

Efter de då. jo Mathilda har för första gången fått smaka soppa idag. Köttsoppa. Vilket hon inte kommer få göra på ett tag igen.. :-D Mer soppa på bordet än i talriken eftersom de gick ju å slå med skeden så de plaska.. Men, hon tyckte inte om det, spottade ut allt hela tiden..

Sötnosen!

Och tro de eller ej, men jag har faktiskt bakat nu på kvällen..!!!
Ni som känner mig evt att de händer inte speciellt ofta..Hahaa.. Har nog bakat MAX 3-5 gånger under dom här åren jag och Roger varit tillsammans..
Men de va faktiskt kul, skönt å göra nå annat.. :-)
Har inte smakat än, dom e fortfarande för varma.. men snart så.. Med Kall mjölk...!!!


MUMS!!!!

Nej nu ska jag ta å vika lite tvätt en stund. Har på känn att min Mamma ch Pappa kommer snart, dom vet att jag har bakat.. :-D!!!!

Ha en jätte trevlig kväll..


De va den rullen..

2008-08-26 16:07:03
kategori: Allmänt   [2] kommentera





Om Man tittar i min ögon ser jag sååå oskyldig ut, men handen säger visst nå annat
:-D

Lite nervös..

2008-08-26 09:41:36
kategori: Mathilda   [2] kommentera
Idag kl 13.00 ska jag och Roger vara nere på Mathildas Dagis. Första gången vill dom att man kommer utan barnet så man kan kika igenom lokalerna och prata med personal å massa papper å sånt utan att vi ska behöva "oroa" oss för vart Mathilda är. Plus att dom sa att när vi kommer med Mathilda första gången vill dom enbart kunna koncentrera sig på henne!!! Tycker ja lät vettigt iaf!!! Så nu är jag lite nervös faktiskt. Mammas lilla, som inte alls är nå liten nå mer, ska börja på dagis!!! Men jag tror och hoppas iaf att det kommer gå hur bra som helst.
Så eftersom Mathilda sover vid 13.00 tiden så skulle syrran komma hit å va här medan vi e borta... Tusen Tack syran!!!!

Nej nu ska jag ta å kika vidare här lite på nätet..
Ha en bra dag i regnrusket.!!!

Nu är Köket Klart!!!!!

2008-08-25 16:17:52
kategori: Allmänt   [5] kommentera

Nu är äntligen köket klart, för ett bra tag framöver..!!
Här kommer iaf lite bilder...

FÖRE

Hemskt Hemskt Hemskt!!!

EFTER

Tänk va lite färg, kakel och en bänkskiva kan göra..

  

Sen nån gång skulle jag vilja måla taket vitt oxå, men de får bli senare...
Nästa projekt är Trappen, den e mer "akut" än taket.
Men de visar sig när vi börjar med den, nu vill jag bara ta de lugnt ett tag!!!!


Trött..

2008-08-24 20:54:00
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Sitter här efter en lång dag, känns som den aldrig velat ta slut.. Men skönt e ju de, e ju faktiskt söndag!!
I dag har vi hunnit med rätt mycket. Började med att vi Rensade ur skaferiet och kylskåpet ordentligt, allt skit kastades. Torkade ur kylskåpet. Körde ner Mathilda till Farmor så hon fick vara där å leka medan jag och Roger drog in till stan och storhandlade, och då menar jag verkligen storhandlade. Vagnen va så full att man nästan skämdes.. hahaa... Men det var behövligt, de ekade i skåpen för de va så tomt!!! Så nu hoppas jag att vi ska slippa handla på ett tag!!

Så har vi skruvat upp lite stänger under köksskåpen som de ska hänga krokar me grejjer på.. Så i morn har jag planerat att allt ska vara klart i köket.. Om de går som jag vill..!!!

Men nu ska jag ta å gå upp å slänga mig i sängen, orkar bara inte med denna dag mer, dags för liggläge och "The Fantastic Four" på TV 3...!

Natti Natt!

Suuuuuuur......

2008-08-24 17:17:23
kategori: Allmänt   [3] kommentera
Jävla nötter..
Den där babypuffen som vi ringde på igår morse, som vi skulle ha.. Dom skulle ju bara kika upp vad de skulle kosta och skicka den till oss i morn, å vi skulle betala frakten...
Nu ringde han nyss till Roger och sa att dom sålt den....
HALLÅ.... Vi skulle ju ha den..!!!!!!!!!!!!!!!

Vad jag hatar idioter...

Shoppat idag..

2008-08-23 19:08:15
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Jaha, då blev det en kupolen vända nu på eftermiddagen.. Jag och Sandra hade tråkigt så vi tog med Mathilda och Felicia och drog iväg.. Blev lite handling iaf.. Köpte en jätte fin Brun manchester kjol, en brun kofta och ljus rosa och bruna strumpbyxor.. Så himla fint!!! Blev även en vinteroverall, så nu e snart vinterlistan avcheckad, bara vinter skor kvar nu..!! tror jag, om jag inte glömt nått.. :-D
Hur som helst så hann vi knappt komma upp förrän den där jävla plingplong musiken och "Kupolens köpcentrum stänger om 10 min" tjöt över hela kupolen.. Typiskt.. Inte hade vi tänkt på att dom stände 17 idag.. men men, vi hann ju handla liiite iaf... Hade inte skadat om de varit öppet ett tag till för vi va båda på riktigt shoppinghumör..!!!! Vi får väl shoppa klart en annan dag iställe då..!!!

Nej nu ska jag ta å slänga vildingen i säng..
Ha en trevlig kväll!!

Underbart väder

2008-08-23 12:56:47
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Vilket väder vi fick idag då.. Helt underbart, Länge sen man såg solen nu!!!
Idag har jag och Mathilda varit ut till Sandra och Felicia på förmiddagen så ungarna fick härja av sig lite.. Nu e vi hemma igen för Mathilda blev trött efter lunchen så nu ligger hon å sover.. Roger drog iväg till Eskilstuna 5 i morse.. Biltävling, han skulle väl vara Mekaniker åt Martinsson tror jag!!
Köpt en zackosäck, sittsäck eller babypuff, eller vad man nu kallar det till Mathilda... Letat runt på nätet och alla ställen stog det olika på.. Och vilka jävla priser, den billigaste jag hittade var 1198:- och det tycker jag inte att det är värt för en puff som förmodligen kommer gå sönder till slut iaf... Nej så de fick bli Blocket.. hittade en fräsch babypuff där för 175:- Helt oki!!! Överdraget som va med va inte speciellt fint, blir till att sy ett nytt!!!

Nej nu ska jag ta å passa på å göra mig lite käk medan hon sover...
Ha en trevlig dag i solen!!!

Sett Skrutt

2008-08-22 18:02:01
kategori: Graviditet Nr 2   [11] kommentera
Jaha, då va vi hemma.. Idag har vi fått se våran andra lilla pärla..!
För det första så fick jag börja med att berätta om det tidiga UL:et vi fick i v 12. För de hade dom ingen aning om, Så hon va lite "sur" för att dom inte korrigerat det så denna tid skulle bli rätt, för de blev fel..!!! Hur som helst så kikade hon på bebisen, försökte så gott det gick att mäta, vilket inte va så lätt för bebis ville inte vara still, va en riktigt vilding där inne...
Om man utgår från det tidiga UL:et så är vi i V 17 (16+2) idag.. Men enligt hennes mätningar så va vi i allt ifrån v 15+1 till 15+6, V 16 alltså!  Och hon sa att dom helst vill att man ska komma i v 18+ nånting.. Så japp, vi fick en ny tid i september. Vi fick inte ens ett nytt BF denna gång. Men hon utgick från v 16 (15+2) när hon beställde en ny tid åt oss. Så vi utgår väl från de vi me nu fram till det nya UL:et igen, och då e BF 10 feb -09 i stället för 3 Feb....

Men allt såg iallafall bra ut med bebisen. Vild som bara den. När hon försökte mäta den så bara skrattade hon å sa "nu e du still".. :-D men de ville inte bebisen...

Och så sa hon även att jag inte skulle vara orolig om det tar tid innan jag börjar känna bebisens sparkar för moderkakan ligger i framvägg... Typiskt.. ;-)

Så det positiva, trots att vi inte fick nå nyff BF är ju iaf att allt var bra, att vi ska få skrutt en gång till, och att vi (förhoppningsvis) får mycket bättre bilder nästa gång om bebis vill ligga lite mer still än idag.. :-D


Här är våran andra pärla, som sagt inga bra bilder, men de bästa som gick att få av denna vilding!!

Tog en vända på stan i Falun, vilket inte var igår kan jag säga.. Kikade efter nya skor åt Roger, hittade inga alls.. Så de blir till att beställa ett par iställe.. En vända på Kupolen oxå, eftersom man inte e dit speciellt ofta längre passade vi på å gå in på Babyproffsen å höra lite om vagnen, beställningstid och sånt.. och gissa vad, är sååå typiskt.. Färgen "camo beige" som jag vill ha finns inge mer, finns ingen Camo färg alls längre på syskonvagnen jag vill ha..Som jag fattade på henne skulle Emmaljunga ta bort alla camo färg på alla nya vagnar... Bara massa tråkiga färger nu, så vi får se om de blir nån sån eller inte.. De visar sig..
Var in på Barnenshus och hittade en sån söt fåtölj åt Mathilda.. Passade även på att handla lite annat smått och gott..
Nej nu ska jag ta å göra lite käk, e så hungrig!!


En bild på Mammas älskling i nya myshörnan, hon blev helt tokig i den, skrek å kastade sig på den..!!!

Ha en bra kväll!

Ultraljud i morn!!!

2008-08-21 21:45:41
kategori: Graviditet Nr 2   [9] kommentera
Tänk att det redan är Fredag i morn, jisses vad tiden har gått fort..!!
Och i morgon ska vi äntligen få se våran andra lilla skruttunge.
 Hoppas verkligen att allt är som det ska!!
Håll alla tummar och tår för oss imorn kl 11...!!!

Blev Supernöjd med nya designen, Enkel och Stilren,
inte massa tjaffs som jag haft förut.. :-)!!

Torsdag

2008-08-21 09:43:40
kategori: Allmänt   [4] kommentera
Usch vad jag känner mig rastlös idag.. känner att jag vill göra nå riktigt roligt.. Men vad?? Blir väl till å tvätta.. ;-)
Fick papper igår om att jag ska ringa dagis å bestämma tid för inskolning, så jag ringde nu på morgonen, men dom ville att jag skulle ringa upps senare för de va kaos.. :-D Kort med personal, barnkalas och sen nån som va jätte ledsen precis när jag ringde.. Så vi får väl se senare idag , antar väl att vi säkert får börja inskolningen på måndag, men man vet aldrig!!! Just nu känner jag iaf att jag tycker att det faktiskt ska bli kul. Har varit lite orolig över de där, men nu känns de bättre.. Gäller ju bara några timmar, fast hela dagar om jag jobbar dag. Men hur som helst så tror jag att hon kommer ha jätte kul med alla dom andra barnen. hon är ju inte svår eller blyg heller... Nej usch nu ska jag inte säga för mycket, de blir väl hon som blir värst annars... :-D

Imorn e de fredag.. :-)!!!!!!

Ha en trevlig dag!!

En Bamsekram

2008-08-20 20:12:08
kategori: Allmänt   [8] kommentera
Till min Vän...



Jag finns alltid här, de vet du..!!!!

Jahaa..

2008-08-19 15:09:53
kategori: Allmänt   [6] kommentera
Då sitter man här, igen.. Väntar på att Mathilda ska vakna så hon får käka lite, sen ska vi göra oss i ordning å åka på Klädparty...

Nu ringde precis Malin, så nu har jag inte tid å skriva mer.. :-D

Vagnen jag SKA ha..

2008-08-19 09:04:51
kategori: Allmänt   [9] kommentera

Nu har jag hittat ordentliga bilder på den... Den är ju bara såååå snygg... Vi har inte bestämt vad vi ska ha för färg än, men så här ser den ut iaf..


När bebis e liten..



När bebis blivit större...


Visst e den underbar...

Så finns den i dom här färgerna..




Jag är e aning småkär i "camo beige".. tror de blir den färgen... :-)
Men som sagt så är den svindyr.. så nu blir de till att spara.. Ska självklart försöka få ut så mycket som möjligt när vi säljer våran vagn, e ju som ny den me...!! Men men, de visar sig!!!

Nej nu ska jag slänga i en maskin med tvätt...
Höres säkert under dagen..!!


Kväller..

2008-08-18 22:00:27
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Japp, de visade sig att vagnen var verkligen svindyr.. men men, bara å spara, vi har ju ett tag på oss nu när vi vet så pass långt i förväg.. Jag bara vill ha den, ska ha den.. :-D!!!

Haha, kom å tänka på ett samtal vi hade några stycken på jobbet förra veckan.. om hur det är i olika länder med olika saker.. Har ju några på jobbet som kommer från andra länder.. Och en är från USA. där får man vara mammaledig i 6 veckor, om man får tvillingar eller gör kejsarsnitt så får man 8 veckor...
Tur man bor i Sverige.. :-) Och i Thailand får man inte läsa till sjuksköterska om man väger över 80kg... Helt sjukt.. Visst att man ska föregå med gott exempel, men att man väger över 80kg betyder inte att man bli en sämre sköterska... Men men, vissa länder har ju sina konstiga regler...

Nej nu ska jag ta å slänga mig i sängen.. Får se om Mathilda sover bättre i natt, hon har vaknat lessen flera nätter irad nu, bara å gå in å ge henne nappen så somnar hon direkt, vet inte om hon drömmer eller om det är dom här 3 tänderna som hon håller på å få samtidigt nu som spökar, dom har kommit fram jätte fort... Förhoppningsvis går det över....
 
Höres imorn!!!!
Natti Natt

Vagn...

2008-08-18 12:50:35
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Nu har jag setat å kikat runt på nätet lite på olika syskonvagnar.. för att se lite hur mycket pengar vi behöver lägga ut, utöver det vi får när vi säljer den vi har nu..och nu har ja hittat DEN, den som jag bara Ska ha!!! Stog inge pris men jag antar att den e rätt dyr.. Ska kika lite närmre sen efter priset så vi vet.. Roger sa typ "oki"..  de gör han om de mesta jag vill ha när det gäller barngrejer, han vet nog att det är ingen idé å stri me mej.. :-D

Nej nu är det Våra bästa år... hihi!!

Snart Ultraljud!!

2008-08-18 10:27:50
kategori: Graviditet Nr 2   [0] kommentera
Börjar bli lite nervös nu. Ska ju på Ultraljudet på fredag.. Jag har drömt att det är både det ena och det andra felet på bebisen.. Gjorde jag med Mathilda med.. usch, inge kul e de... Men ska iaf bli jätte kul å få se bebisen igen.. Å få veta "exakt" tid och så..
Längtar oxå tills jag ska börja känna bebisen, Mathilda kände jag första gången när jag låg på Stora Ultraljudet, när hon tröck ner i magen med den där grejjen så sparkade Mathilda tillbaks.. :-D
Annars så känner jag mig inte speciellt gravid, Det spänner lite i magen och den blir hårdare och hårdare, men annars är det som vanligt. Mådde pyton med Mathilda.. Så det är jätte skönt att må bra nu när jag har henne å ta hand om samtidigt..!!!

Imorn blir det klädparty. Kommer inte handla nå kläder men de kan va kul å träffa lite folk.. Har knappt sett nån alls nu när jag jobbat så mycket, så de ska bli kul...ses i morn allihop!!!!

Nej nu ska jag ta å slänga i en tvättmaskin innan Mamma kommer hit med lite post åt mig, som tydligen bara vill fortsätta komma hem till dom, va ju bara nästan 6år sen jag bodde hemma. Men telia posten kommer dit fast jag bytt adress, får väl ringa igen då...

Usch..

2008-08-17 06:13:36
kategori: Allmänt   [0] kommentera

..va tidigt det är.. Hatar att va uppe så här tidigt... Men men, ska man jobba så..
Går delad tur idag me, inte en av mina favorier direkt... 6.45-13 16-21.. Hela dagen försvinner ju, man hinner nite göra nånting.. och på dom 3 timmar man e ledig vil man bara vila, så hela dagen e borta...

Ha en trevlig dag idag allihop, hoppas ni får göra nå roligare än mig..!!!


Ösregn..

2008-08-15 19:02:24
kategori: Allmänt   [3] kommentera
Jisses vad det regnade här alldeles nyss, nu har de gett sig men de va en jäkla skur som kom...
Till och med larmet på bilen gick...
(Filmat med mobilen, ingen bra kvalitet)



Skit väder...

Snabb bild på köket

2008-08-14 20:37:29
kategori: Allmänt   [8] kommentera
Har egentligen inte alls tid å sitta här nu.. Håller på för fullt inne i köket, Passa på å slänger in en bild nu medan Roger håller på å skruvar fast lite lister...
Var mer "små plock" kvar än jag trodde.. men de säger Roger jämt om mig, att jag tror att allt e klart fast man har mer än hälften kvar.. :-D

Inte världens bästa bild, men helbild kommer sen när de e helt klart... :-D
FÖRE


EFTER


Är verkligen SUPER nöjd med allt nu (förutom taket)
Älskar Bänkskivan
Älskar kaklet
Och är helnöjd med hur luckorna blev..!!!

Sen återstår det bara att försöka på nå fint vis få fram till Roger at jag såååå gärna vill måla taket vitt.. Skulle passa mycket bättre in med hela köket då... Men men, de viasr sig hur de blir me de.. :-)
Ni får se sen på helbilden att de passar inge bra alls med taket som är nu, e rätt mörkt... :-(
Annars får jag måla nån dag när Roger e på jobbet så får vi se vad han säger, OM han ens märker nån skillnad... :-D

Nej nu har jag inte tid å sitta här längre....!!!

Neeej...

2008-08-13 12:22:55
kategori: Allmänt   [2] kommentera

Nu har Mathilda börjat med bland det värsta ett barn kan göra... Gnissla tänder... Å de är såå hemskt.. Det värker i mina tänder när jag hör hur hon går å biter ihop å de bara gnislar å knakar så där obehagligt... Å självklart gör hon det hela tiden nu..
Verkligen ett ljud som jag är allergisk mot... hemskt...


Ingen bild idag..

2008-08-12 22:43:43
kategori: Allmänt   [8] kommentera
Hinner inte med å fixa bild på köket iadg.. tyvärr... Vart mycket idag så Roger har precis blivit klar med fogen, Sen sätter han upp alla lister för lysena i morn.. Så vi får väl se om jag hinner med å blogga imorn, jobbar till 21.. Men men, de kommer iaf bilder innom kort... :-)

Go Natt kära Läsare!!!

Tisdag..

2008-08-12 09:33:45
kategori: Allmänt   [5] kommentera

Åååh va sur jag va igår... Skulle ju jobba, 16-21, Men när jag kom till jobbet så var de redan full bemanning.. Jaha? tänkte vi.. Kikade i pärmen där allt står om vilka som ska jobba å så... Då har dom gett mig fel datum, på lappen jag fick hem stog det 11/8, men i pärmen var jag uppskriven den 13/8.. TYPISKT.. så de va bara å åka hem igen.. Hela dagen var ju förstörd...

Strunt samma.... Idag ska jag äntligen in å färga håret.. Ska bli skönt å slippa denna utväxt.. Ska passa på å klippa mig oxå, å TUNNA UR håret, är så trött på de här tjocka skiten... BORT med mycket ska det!!!!
Syrran kommer hit vid halv 3, för kl 3 ska jag va inne.. Så då får dom leka några timmar.. Roger kommer hem vid 4 så då får han ta över.. Jag e nog inte hemma förän runt 18- 18.30 tiden.. Tar ju ett tag för mitt monsterhår.. :-D 

Så ska vi hinna med å fixa i ordning köket idag.. Idag får vi torka av kaklet nu när fogen äntligen torkat.. så ska de silikonas i alla hörn och ner mot bänken.. Sen ska jag ta massa kort.. :-D

Nej nu ska jag ta å grejjsa lite här hemma...!!! 


KLART!!

2008-08-11 18:15:24
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Nu är fogen på plats... Bara kvar att städa där inne å torka av bänkarna å kaklet lite när fogen torkat...
Blir verkliegn S K I T  S N Y G G T... Är super nöjd!!!
Ska plocka i ordning allt om en stund, måste äta nått före.. Är såå hungrig..

Kommer bild bara jag har tid, och e klar där inne.. :-)

Wiiiee...

2008-08-10 19:12:10
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Ä N T L I G E N är kaklet på väg upp. Medan jag sitter här nu så hör jag hur dom grejjar där inne... Härligt!!
Allt kakel åker upp idag, så fogar dom imorn medan jag jobbar kväll.. Kommer bli en lång kväll på jobbet när jag bara vill hem å se resultatet.. :-D



Ska bli skönt att slippa de här utseendet på "kaklet" som inte finns, bara rutorna efter de gamla kaklet kvar... :-D

Annars så har helgen varit lugn, har ju jobbat.. Jobbar i morn me, sen e jag ledig ett tag..!!!
Ska in till frissan på Tisdag, som jag har längtat, har världens fulaste utväxt nu, johanna har haft semester, Men på tisdag försvinner den.. :-D

Mathilda har bara på nån dag gått från att ha 2 tänder till att ha 6 tänder... Ena hörntanden har varit en vit liten prick ett tag nu, men nu har den andra och båda framtänderna satt fart.. :-) Allt på en gång..!!!



Mammas stora tjej..!!!
Tiden går alldeles för fort!


Nej nu kan jag inte hålla mig längre, måste gå in å se hur de ser ut nu när dom kommit en bit på väg...
Får se om jag hinner lägga in en bild i morn kväll när jag slutar eller om de blir på Tisdag.. :-)
Den som lever får se..!!



Clownen..

2008-08-08 11:16:04
kategori: Allmänt   [6] kommentera
Nya favorit minen..

 

Hon har kommit på att man kan göra mycket med ansiktet.. Massa olika miner hela dagarna.. :-)

Fyndat

2008-08-07 20:53:36
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Jag, Mamma och Syrran drog till Kupolen nu på eftermiddagen, kom på de lite sent, men vi hann.. :-)
Fyndat idag har jag gjort. Skulle upp å köpa stävlar åt Mathilda och vi hittade ett par sååå söta, 99 kr på Rea, helt oki tyckte jag, me när det blev min tur i Kassan så sa hon: 49.50.. VA? tänkte jag.. Då va de ju halva Reapriset, vilket jag missat... Såå ett par stövlar för 49.50, Skit bra!!!



Köpte en väska till henne oxå, som hon får ha till Dagis sen.. Usch, vill inte alls att hon ska börja..

Jobbar hela helgen nu å.. suck.. Men men, de går ju fort bara man väl börjat...
så här ser de ut nu..
Fredag: 14-21
Lördag 7-13 16-21
Söndag: 7-16
Måndag: 16-21

Nej nu orkar ja inte sitta här mer..
Bye Bye!!

Förlossningskliniken

2008-08-06 21:13:14
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Usch.. nyss kikat klart på Förlossningskliniken.. Fy Fan säger jag bara, att vissa människor får barn å andra inte, är sååå orättvist...
En tjej som var med idag, Kokainmissbrukare.. bara 2 timmar efter att hon fött en liten dotter skriver hon ut sig själv, Hade avtändning medan hon födde lilla tjejen, så när de va klart va de bara till att ut å få tag på skit igen..... Stackars den lilla nyfödda tjejen som hade 7 dagar av avgiftning framför sig... Man kan ju bara Tacka gudarna för att hon skulle adoptera bort tjejen....



Nej, usch....
Nu väntar en Kebabtalrik.. :-D!!!


24 år idag..

2008-08-06 09:42:28
kategori: Allmänt   [12] kommentera
Hipp Hipp Hurra på min födelsedag!!!

Jaha.. usch, tänk att man blir då bara äldre å äldre.. varför kan man inte bara vara, ja något lagomt å sen stanna i den åldern.. :-D

Nee, dax att plocka lite innan de kommer folk..
Ha en trevlig dag i SOLEN...!!!

Västerås idag..

2008-08-05 20:46:03
kategori: Allmänt   [3] kommentera
Har ganska så nyss kommit hem.. Varit till Västerås idag, Bauhaus, IKEA, ByggMax, H&M, Lindex och Din Sko hann vi med.. ÄNTLIGEN har vi köpt kakel till köket, så nu jäklar händer de grejjer, någon dag nu i veckan ska Roger och hans pappa sätta upp det. Längtar!!!!
Inhandlade även en ny toalettstol på Bauhaus, den vi har nu bara står å rinner vatten heeel tiden, förlorar massa pengar på den, så nu håller Roger på å skruvar lös den gamla, Men innan han sätter dit den nya ska jag måla om där inne ikväll.. :-) Köpte färg idag, grå och så blir det en mörkgrå fondvägg oxå.. Kommer bli jätte bra. Köpte 3 hyllor på IKEA som oxå ska in dit, en ny lampa, så ska jag handla nya handdukar, svarta!! Kommer kort OM det går att ta kort där inne, Ni som varit hos oss vet hur LITEN den är, våran gäst-toa, Man får nästan backa in, kila in sig mellan handfatet å stolen.. :-D

Passade på att gå in på köpcentret alldeles brevid IKEA å handlade Regnställ åt Mathilda, såååå sött. Bara älskade det!!! Nya dojjor blev de inne på Din sko, oxå jätte fina.. Men stövlar fanns de inga, bara svart och oranga, men jag vill ju som vanligt ha Rosa.. :-D!! Så de ska jag kika efter antingen i stan eller Borlänge..

  

Så här ser kaklet ut som vi köpte, Lite svårt att få en helhetsbild när de ligger på golvet å e utan fog å sånt, Men men, kommer bättre bild på hela köket bara kaklet kommit upp.. :-)



En ruta är 10x10 cm
Kommer bli ljusgrå Fog..

Nej nu ska jag nog ta å gå å kika om Roger fått bort stolen så jag kan börja Måla.. Ska nog göra schabloner (eller hur de stavas) vid dom tre hyllorna som ska upp, eller över hela fondväggen, har inte bestämmt mig än... Hmm...

3 ledig..

2008-08-04 19:21:24
kategori: Allmänt   [4] kommentera
Nu är jag ledig tisdag, onsdag, torsdag.. Börjar kl 14 på Fredag.. så 4 dagar med sovmorron = UNDERBART!!
Annars då, jo allt e som vanligt.. någon dag nu under min 3-ledighet så ska vi äntligen åka å köp Kakel till köket, nu har vi varit utan i flera månader.. vet egentligen inte varför, lathet kanske.. köket har ju funkat utan kaklet.. :-D Får se om de blir Västerås.. Borlänge ska vi oxå hinna med, köpa regnställ, stövlar å skor åt Mathilda..!!! Får se vad vi hittar!!

Magen då, jo den är som vanligt, lite svullen, mest på kvällen.. Men jag får inte igen mina jobb byxor helt, dragkedjan stannar på mitten ungefär, Tur vi har långa tröjor, men jobb byxorna är väldigt trånga i midjan, jag får ju igen mina vanliga byxor som vanligt (fast de börjar bli spännt med några brallor).. .. :-D
V 15 i morn, tiden går iaf jätte fort nu, mycket snabbare än med Mathilda.. Men nu har man inte riktigt samma tid att vara så hyper koncentrerad när man redan har en liten vilding å ta hand om.. :-)!!!

Nej nu ska jag a å försöka lura in karln från garaget så han kan åka in å handla medan jag ska lägga mig i badkaret å slappa, vilket var eeeevigheter sen.. :-)

Ha en fortsatt trevlig kväll allihop!!!

Namnförslag..????

2008-08-03 14:13:16
kategori: Graviditet Nr 2   [12] kommentera
Jag vet att de e låååångt kvar tills de e dax.. Men jag är ju så nyfiken på om ni har några Namnförslag..? Ibland behöver man ju lite tid å "vänja" sig vid ett namn.. :-)
Vi har två namn, ett kill och tjejnamn som vi tycker om väldigt mycket- Melvin och Melina.. .. Andra förslag är självklart välkommna, men jag tror att jag vill ha ett "M" namn.. :-)

Lämna Jätte gärna förslag!!!!!

Zzz Zzz Zzz..

2008-08-01 23:13:10
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Sitter här nu, trött som en gris.. :-D
Har fixat å grejsat med Emelies blogg nu på kvällen, Hoppas du blev nöjd..
Så nu e jag slut, man e ju lite tröttare än vanligt nu för tiden.. ;-)
Igår gick jag å la mig kl 21 för jag skulle kika på Ghost Whisperer, Roger ville se nå crossprogram så han fick kika nere eftersom jag ändå va trött så kunde jag gå upp, Kikade till på klockan å den va ca 21.25, å ögonloocken va sååå tunga, jag kämpade å kämpade för att hålla mig vaken, å rätt som de va så var det morgon.. :-D Missade slutet på serien, men men.. svårt att hålla sig vaken när man e trött...

Så nu ska jag ta å lägga mig, min tur att ha sovmorron i morn.. har jobbat heeela veckan å nu e jag ledig lör,sön, jobbar mån, ledig tis, ons, tor... Nice!!

Natti natt!!

GRATTIS!!

2008-08-01 18:43:47
kategori: Allmänt   [3] kommentera
HIPP HIPP HURRA PÅ ALICIAS 1 ÅRS DAG!!!



Massor av kramar till dej tjejen!!!
Ses i morn!!!





Här inne kan du läsa om det mesta som händer
i vårat liv. Våran lilla familj består av
Mamma Therese -84. Pappa Roger -79.
Tillsammans har vi 2 helt underbara små troll
♥Mathilda Juli -07 och lilla ♥Melvin Feb -09.
I veckorna är jag ensamstående eftersom
Roger jobbar i Sthlm. Vissa dagar är det
himla tufft, men vi klarar det rätt bra ändå
tycker jag!! Vi bor i ett hus som vi grejjar med
titt som tätt en liten bit utanför Ludvika (Dalarna).
Har lite kvar att göra innan vi är helt nöjda, om man någonsin blir det?!

Om det är något annat som ni undrar över är
det bara att fråga.







Våran Prinsessa!
Född: 070727
Om Mig: Jag är en väldigt glad tjej. Jag älskar att
busa och leka, är nästan inte rädd för nånting
alls. En väldigt tålig tjej är jag, säger
flesta! Att reta både Mamma och Pappa är
något som jag är väldigt bra på! Tur att jag är så
söt att jag för det mesta kommer undan med
allt hyss jag gör!







Våran Prins!
Född: 090217
Om Mig: Jag börjar bli riktigt stor nu! 8 tänder.
Går för fullt, härjar och busar. Retas me syrran
är nått jag är jätte bra på. Så nu har mamma
fullt upp å hålla koll på både mig å syrran eftersom ingen av oss stannar på stället hon sätter ner oss :-D Annars är jag precis som syrran -
Alltid nöjd och glad!!!







Kärleken!
Som är och har varit min stora kärlek sen
vintern -03. Pappa till våra två underbara
skruttungar. Genomsnäll och "klassens clown"
är vad du är. Tillsammans med dej har man aldrig tråkigt.
Utan dej skulle jag inte vara den är jag är idag.
Du är min klippa och Jag Älskar dej!!