Dagens Fynd!!

2008-06-29 21:47:17
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Blev ett impulsköp idag.. Behöver ju inte en ny säng åt Mathilda än på ett bra tag. Men Sandras syrra köpte den här på auktion idag, så blev det att vi köpte den av dom.. :-D

Denna ursöta Växasäng kostade oss 50 kr..!!!
(minus de som ligger i)
Klart man slår till..!!!



Den ska självklart slipas å målas, Vit ska den bli..!!
Skönt iaf att det inte är nå bråttom å få den klar, som sagt, dröjjer länge innan hon ska byta!!

Har blivit erbjuden å låna säng av både min mormor & morfar och mamma & pappa, men vi köpte den här endå, då kan vi grejja hur mycket vi vill med den här eftersom den e våran, slipper vi förstöra deras gamla fina sängar!!


Ludvikafesten 2008

2008-06-29 13:43:37
kategori: Allmänt   [5] kommentera
Jaha, då den va festen avklarad för i år..!
Igår kom det ju massa folk hit, vi grillade och tjålade massvis... Sen vid 22.30 tiden drog vi oss in mot stan.. Va fruktansvärt mycket folk, inte så speciellt mycket folk man kände igen heller... Men men, Va inte så där överdrivet roligt i år.. dom enda som spelade som va bra som vi såg var Pumpbolaget.. Annars var det mest skit.. tycker jag..!!
Tack allihop för en jätte trevlig kväll..!!!

Ont i magen fick man ju oxå när man såg alla barnvagnar, mitt i natten.
Såg en liten grabb, skulle gissa på max 3år, satt i en enkel sittvagn, en filt runt om sig och med hörselkåpor, kl var närmare 1 på natten å där sov han i vagnen, sittandes, ca 30m från stora scenen när Pumpbolaget spelade för fullt..
Jag fattar inte varför man gör så, de va barnvagnar överallt.. Jag tyckte sååååå synd om alla barnen, Får man inte tag på barnvakt tycker jag att man är hemma med så små barn, så jävla viktig är inte ludvikafesten att man drar iväg små bebisar och barn mitt i natten bland så mycket fulla männsikor.. Så jävla dålig stil.. Dåliga föräldrar enligt mig!!!
Skulle aldrig falla mig in å dra med Mathilda in mitt i natten när det är så mycket fulla människor, Folk som snubblar överallt, de flög ölflaskor i luften titt som tätt.. Tänk om nån hade landat i nån vagn...
Nej fy fan, så viktigt är det inte att gå på Ludvika festen..


Nej nu ska jag ta å göra mig iordning, ska ut å hämta Mathilda och så ska vi Gratta min Morfar som fyller 79 år idag!!!
GRATTIS MORFAR

Fredag..

2008-06-27 17:07:53
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Jaha, då var det helg igen.. Alltid lika skönt!!
27 är det idag me, ♥Stumpan blir 11 månader idag, jisses, bara 1 månad kvar till 1års kalas..!! :-D
Full rulle är det iaf här hemma.. Dags att dra iväg å köpa en grind till trappen nu, Hittade Mathilda på Andra trappseget idag.. otäckt.. Hon som inte varit nå intresserad alls av trappen, men nu såg hon när Roger sprang upp igår, sååå...

Ludvika Festen är det ju nu oxå, andra dagen i dag... För våran del blir det lugnt, men ska in imorn.. Först kommer det lite folk hem till oss. Det blir Jag & Roger, Sandra & David, Linda & Danne, Fia & Pekå, Jonny och ev Sanna... Grillparty ska vi ha här först på eftermiddagen sen bär det av in mot den stora Festen...!!!

Nej nu är det en mage som kurrar här.. huuuungrig!!!!

Ha en jätte trevlig helg Allihop!

Pratkvarnen...

2008-06-25 14:25:35
kategori: Filmklipp   [4] kommentera


Sötnosen!!!

Lat som jag är..

2008-06-25 10:59:48
kategori: Allmänt   [5] kommentera
.. blev jag så himla sugen när jag såg reklamen... :-D



MUMS!!!!

Ett till test..

2008-06-24 16:16:14
kategori: Allmänt   [1] kommentera

Hur gammal bli du?

Min förväntade livslängd blev: 111år  :-D
(Förmodligen..Hahaa)


Kul test!

2008-06-24 16:05:25
kategori: Allmänt   [0] kommentera

Va ju bara tvungen att göra personlighetstestet som jag hittade i Therese Blogg.. :-D

Så här blev det för mig..

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.


Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.


Tråkig Dag...

2008-06-24 10:04:15
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Tråkigt väder, ingenting att göra (fast egentligen hur mycket som helst)..
Har precis lagt Mathilda, förhoppningsvis sover hon till ca 11.30 nu..
När Roger kommer hem så ska vi hjälpas åt med Storstädning här hemma idag, Ska gå igenom alla rum var för sig å kasta allt som inte används, Mina gym-maskiner ska ner i källaren eftersom dom bara står å samlar damm.. :-D å dom orkar jag inte bära ner själv... Så man får nån jäkla ordning här hemma, hatar saker som bara står, som man ska ta undan men de aldrig blir gjort.. Men idag ska de göras!!

Annars har det inte hänt mycket, varit lugnt dom senaste dagarna... Bara varit hemma å slappat...
Funderar på hur man ska göra till helgen, Är ju Ludvika Festen.. Skulle vilja åka in å kika på några band iaf.. vill iaf se Pain, Pumpbolaget å kanske Brolle.. :-D får ju passa på när dom ändå e hit.. :-) Tror iaf at det blir nyktert, har varit så mycket nu med tjejfester, Bugrun å sånt.. men de visar sig.. Får se om Mathilda kanske sover hos mormor och morfar på lördag om de blir så att vi åker in å kikar på banden..
Men men, har inte planerat klart än.. de blir som de blir..!!!

Ha en bra dag i det kalla vädret..!!

Midsommar

2008-06-19 14:20:58
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Jaha, då har man inte setat här på ett tag.. Har verkligen slöat i flera dagar nu.. Bara varit hemma med min prinsessa.. Skönt de me ibland...!!!
Idag har vi oxå slöat, men ska ta å göra oss i ordning snart, ska in till stan bara Roger kommer hem.. kika efter lite kläder åt Mathilda och sen måste jag köpa hårinpackning.. In å köpa sköljmedel oxå så jag kan fortsätta med tvätten på eftermiddagen..
Morgondagen blir det väl lugnt på förmiddagen, Sen bär det av hem till Sandra & David, Blir där hela eftermiddagen å vid 21 tiden drar vi vidare till min Mamma & Pappa.. Så de blir fullt upp!!!

Nej, Dax att göra oss klara..

Ha en jätte Trevlig Midsommar allihop!!!!!

Myskväll..

2008-06-16 18:48:12
kategori: Allmänt   [4] kommentera
Ikväll ska jag bara Mysa med min älsklingar!!
Sitter här å hör hur dom härjar inne i vardagsrummet, Mathilda skrattar som en tok..
Ikväll blir de antingen nått på Tv:n eller en film sen när Mathilda somnat.. och så ska vi spela Yatzy, UNO, Fia med knuff eller Ordfejden, får se vilket de blir :-D Vi brukar få nått sånt där ryck å spela massa spel, nu va de länge sen sist så de ska bli kul å spela lite igen..!!!

Nej nu ska jag ta å Mysa med darlingarna innan sessan ska sova..!!

Ha en trevlig kväll allihop!!

Nytt "ord"

2008-06-16 11:12:19
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Har ju glömt skriva att Mathilda har ett nytt "ord"/ljud som hon säger hela tiden, hon har kommit på det själv å sagt det lite över en vecka nu... Bejbi och biiibi... Låter så himla roligt, Här om kvällen satt hon på golvet å lekte, jag å Roger i soffan å rätt som de va så sa hon "oooo bejbi " Som vi skrattade.. Är ju så roligt med alla dessa ljud hon säger som låter som riktiga ord... :-D
Hon har verklige kommit på "B", de mesta hon "säger" eller låter (är ju inte ord utan mest ljud) innehåller "B".. :-)

Snuttan!!! 

Slut på Helgen..

2008-06-15 22:17:28
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Jaha, då va de måndag i morn igen.. Känns nästan som "måndag hela veckan", Måndag tar aldrig slut...
Idag har det varit fullt upp hela dagen, Vaknade vid 9.30, jag och Mathilda alltså, Roger kom ju hem 03.45 i natt (imorse kanske man ska säga) va ut å firat brorsan i går kväll.. :-D Sen drog vi iväg in till stan å köpte blommor och hämtade min andra bror, Hem till Sandra och David å lämnade Mathilda, sen träffades vi allihop hemma vid Mamma och Pappa för att åka tillsammans å Fira Storebror på 30 års dagen!! Ville inte ha med Mathilda dit eftersom brorsans minsta tjej har en envis ögoninflammation och feber som inte vill ge med sig.. Så Mathilda fick härja runt med Sandra, Olivia och Lovisa.. :-)!!!
Sen åkte vi tillbaka och hämtade Mathilda, åkte hem för Linda och Danne skulle komma, å nu har dom nyss åkt hem.. så det har varit fullt upp hela dagen, men så trevligt!!!

Tuuuusen TACK Sandra och David för att Mathilda fick leka med er..!!!

Så i morn ska jag väl försöka ta tag i de där evighetsgörat- Tvätten.. Suck.. Att de aldrig vill ta slut.. Kan inte nån uppfinna engångskläder, som bara kastar när de blir skitigt.. Billigt ska de va å köpa oxå.. ;-) Vore ju underbart skönt att slippa tvättmaskinen.. :-D

Dax att snarka lite strax..
(Inte jag då, utan jag får lyssna på Roger)
Natti natt allihop!


Brorsan 30 år idag..!!!!

2008-06-15 09:52:57
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Vad är det för dag idag?
Är det en vanlig dag?
Nej de e ingen vanlig dag för de e Andreas 30 års dag
HURRA HURRA HURRA!!!!!



Hoppas du får en jätte bra dag!!

Massor av Kramar från oss!!!!

Jätte dåligt samvete..

2008-06-14 20:51:29
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Usch.. har så dåligt samvete nu.. Allt blev ett missförstånd.. :-(
Brorsan fyller 30 i morn.. Och som jag fattade tidigare idag när jag pratade med Sandra så skulle han ha grabbfest ikväll..Pratade med han nyss å de va inte alls nån grabbfest, å han frågade varför inte vi va där... Roger e på väg ut nu.. Men Mathilda sover ju så jag fick va hemma.. :-( Hade ju velat varit med å firat han ju..!! Så tråkigt.. Man fyller ju bara 30 en gång.. :-(

Go Natt..

2008-06-13 23:07:19
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Nej nu e jag såå trött efter dagen.. Blev tidigt i morse, 7.30 gick vi upp (japp, jag e bortskämd, Van att sova till 9)... Varit ute vid Sandra och David nu på eftermiddagen, Roger hjälpte David med veden, blev väl ett par Öl för dom, "så dom skulle orka" Haha... Pizza blev de me (idag igen- skäms) ;-) Gott va de iaf..
Så nu ska vi ta å gå upp å lägga oss å kika på Tv:n innan vi ska vila ögonlocken.. :-D!!

Go natt alla!!

Bra dag idag...

2008-06-13 15:40:20
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Idag har vi varit hem till Malin på förmiddagen så ungarna fick leka av sig lite, Sandra å ungarna va oxå där..
Blir nog en tripp hem till Sandra å David idag bara Roger slutat, beroende på hur länge David skulle grejja med veden.. :-D
Sitter här å lyssnar på Mathilda som verkligen kommit på "rösten" idag.. skriker hela tiden, jätte kul.. :-)
ska passa på å plocka lite nu innan han kommer å vi ska åka...

Har bara en sån där jätte bra dag idag.. :-D!!

hoppas ni oxå har de..!!

Förtrollad

2008-06-12 20:06:31
kategori: Allmänt   [4] kommentera
Jag vet, klockan är bara 20.. Men nu går vi upp å slänger oss i sängen å slår på DVD:n.. har såå länge velat se Disney filmen Förtrollad.. Å nu ska vi äntligen få fingrarna ur ----- å titta... :-)




Natti natt alla läsare...!!

Pizza...

2008-06-12 17:36:52
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Mmmmm... sitter här å bara väntar på att klockan ska gåååå... Roger skulle jobba över idag.. Skulle köpa med Pizza hem när han slutar... MUMS!!!
Skulle sluta antingen halv 6 eller 6... Så förhoppningsvis e han på väg hem med pizza strax... :-D!!

Den absolut godaste Pizzan som finns:
Kebebpizza med massa färsk sallad, gurka, tomat å massa massa Pommes... :-) Å Världens goaste sås på...

Nej nu ska jag ta å ge vildingen här lite käk innan vi ska käka... :-D!!!

Magen kurrrrrrrrraaaaarrrr..

Bling...

2008-06-12 15:51:31
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Kikat runt lite nu medan Mathilda sover.. hittade massa gulliga blingsaker som jag sååå gärna skulle vilja köpa till henne..!!







Sååå söta ju.. Men dyra.. så Napparna är absolut inte värt de eftersom Mathilda bara tar en typ av napp...
Men de skulle va så gulligt om hon ville använda en sån här blingnapp.. :-D

Nu går det undan..

2008-06-12 10:18:24
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Börjat bli en jäkla fart på Mathilda nu.. Går nästan hela tiden, inge kul å krypa mer.. :-D Går från vardagsrummet ända in i köket.. Lärt sig att komma över trösklarna utan att ramla oxå... Så dutti mammas sessa!!!



♥ ♥ ♥

Babyparfym..????

2008-06-11 21:00:32
kategori: Allmänt   [3] kommentera
Hade väl aldrig i hela mitt liv kunnat gissa på att det går att köpa babyparfym.. Vem vill parfymera sitt barn..???????
Det finns ju ingen goare doft än den riktiga bebisdoften... Varför vill man förstöra de med parfym, och på så små barn..????
Men det finns säkert idioter som köper de....


Trött Trött Trött..

2008-06-11 20:21:09
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Usch å fy å blääää...
Blir så himla trött å slö i kroppen så fort det blir sämre väder.. Orkar inte göra nånting alls, fast jag egentligen skulle passa på å göra allt..
Ska ta mig i kragen imorn när Mathilda sover å försöka få nån ordning hemma..
Ta i trä nu, men Mathilda har börjat sova så länge på förmiddagen.. Hon vaknar å äter frukost mellan 8.30-9.00 Sen leker hon en timme sen e hon jätte trött igen, så runt 9.30-10 lägger jag henne så vaknar hon vid 12. (igår vaknade hon 13.00) En trött liten dam vi har.. :-D
Och nu dom senaste 2 dagarna när de varit så tråkigt väder har jag passat på å sovit 1-2 timmar samtidigt.. Jag som egentligen hatar att sova på dagarna.. Man blir väl som folk igen bara solen kikar fram..!!

Nej nu hör jag hur soffan bara skriker efter mig... ;-)

De Brinner..

2008-06-10 20:51:41
kategori: Allmänt   [3] kommentera
.. för fullt en bit i från Sunnansjö nu... usch, riktigt otäckt tycker jag att det är.. Vi åkte ut en vända för att kika lite, men vi kunde inte åka speciellt långt förän vi fick lov att vända för det blev å lukta sååå illa i bilen...
Hela sunnansjö är fullt med rök.. med vissa pauser då vinder vänder för en stund..
Försökte ta lite kort med mobilen, blev inte dom bästa, syntes mer på riktigt än va de gör på bilderna, men men...


Fredriksbergsvägen...


Från mamma å pappa..


Från mamma å pappa

Usch då, hoppas dom får kontroll över branden.. Annars får vi hålla tummarna att ovädret som ska komma på Torsdag hjälper till..!!!

Nej nu ska jag ta å hämta chipsskålen å dricka å slänga mig p soffan å kika på Fotboll.. :-D

Ha en bra kväll!!!

Vem läser min Blogg??

2008-06-09 18:31:25
kategori: Allmänt   [36] kommentera
Skulle va så kul å veta... Jag vet ju några, men inte alla...Sååå..

Kom igen, lämna ditt namn i en kommentar, de tar inte lång tid..!!!!

Tack tack
;-)

BugRun 2008

2008-06-08 20:46:31
kategori: Allmänt   [10] kommentera
Jag säger bara Oj Oj Oooj... Vilken helg..!!!!!!!
Vi har haft så himla roligt.. Tror f*n vi har sett allt i helgen... Både på gott och ont...
Guuud, vet inte vart jag ska börja...
Först när vi kom ner så satt vi i kö i ca 2½ timme innan vi kom in, å då kom vi in först av oss i gänget, fick säkert vänta 1½timme till innan dom sista kom in, vilket var Linda och Danne, kön dom stog i släppte dom tydligen inte in från, lätt å flytta sig med husvagn då... Nej.. Men tillslut så va vi inne allihop.. Eftersom vi kom in först åkte vi runt å letade campingplats.. Åkte bort på lugnacampingen först, men det var väldigt mycket småbarnsfamiljer där, så då blev det en tripp mot Partycampingen å kikade.. Hittade en jätte stor fin plats lite avsides, men nej då, där fick vi inte stå, Den var "paxad till alla VW-bussar" Suck.. bara å åka vidare.. Kunde ju inte ta nå litet heller med tanke på att vi blev fler än de va sagt från början, vi blev 3 husvagnar, 2 tält och 5 bilar.... Men men, de va bara å dra tillbaka till lugnacampingen å börja packa ur.. Men vi ställde bilar och husvagnar i en trekant å ställde upp borden å stolarna i mitten så vi blev ju lite "instängda" så vi kunde poppa lite musik ändå.. :-D
Första natten blev det inte mycket sova, festade lite och gick väl å la oss vid 1, jag kunde inte somna utan låg å lyssnade på folk som gick förbi plus att partycampingen hördes ju ganska så väl hela vägen till oss... Somnade väl runt 3-4 nångång.. vaknade 07.15 och var klarvaken.. hade tråkigt alldeles själv så jag väckte alla andra me.. *fniss*.. Inga glada miner kan jag lova..!!!
Hela den dagen blev det till att gå runt å kka på massa fina bilar.. Hejja på David när han tävlade på strippen..
Lördag kväll var stora partykvällen.. :-D Liveband å allt..!! Var så himla mycket folk... ganska bra musik oxå faktiskt!!!
Och idag så har vi kikat på David igen..Gick väl ganska så bra, tills bilen gick sönder... :-( Synd!
Så när bilen pajjade drog vi tillbaka till vagnarna och packade ihop och drog hem.. Alla ville hem till barna.. :-D

Fanns ju en hel del saker som var negativt oxå...
För det första så tyckte jag synd om massor av barn och hundar som var med, småbarn som fick åka runt i vagnen på partycampingen mitt i natten, Fattar inte varför man gör så..(?) såg en liten tjej i en vagn, hon kan inte ha varit mer än 1½-2 år, 20 över 1 på natten skjutsade dom runt på henne.. bland jätte hög musik, fulla människor som knappt kunde gå och kastade flaskor både högt och lågt.. nej usch, barn ska inte vara där..
Massa ambulanser som hämtade folk som däckat, blivit misshandlade, Poliser som kom pga fyllekörning inne på området...
Ett visst gäng som betedde sig som idioter, orkar inte förklara allt, men jag kan säga- flaskor med alkohol i baken å sen drack ur den, "blow-job" på varandra (bara karlar), drack öl ur hinkar som dom setat med fötterna i före... ja massa sånt... Var fruktansvärt pinsamt när nån fick höra att vi oxå var från Ludvika.... men men.. Tur att de inte var vi som gjorde bort oss totalt iaf..!!!

Har säkert glömt massor... men kul hade vi verkligen!!!
Här kommer lite bilder från helgen..

  
1                                          2                                       3

1: Kön när vi kom ner, den såg ut så här:    för att det inte skulle bli stopp på vägen, fast det blev det endå. var 3 rader på bredden från början, men när vi kommit runt "svängen" så var det 6 rader med bilar på bredden som väntade på att få komma in...
2: Partycampingen, städad å fin än så länge, inte så mycket folk heller.
3: Strippen där David tävlade.


Tog ett panoramakort med mobilen för att få hela stället med på bild, blev lite konstigt, banan e ju rak.. men men..
Nästan Hela banan och området i bakgrunden där utställningen å allt annat var, partycampingen var bortanför skogsdungen vid utställningen.. vi bodde nästan bakom skogsdungen längst till höger.

  
Pusskortet vi skickade till Therese, va så synd att du inte kunde följa me.. :-(

   
1                                         2                                         3
1: Marwin The SheMale och Joddlarkorven...!!!
2: Första ölen!
3: å här stökigt blev det vid oss när vi va så många.. :-D

   
Malin & Jocke           David & Sandra             Danne & Linda
 
             Jag & Roger          Brorsan & Johanna

 
Tjejgänget och Killgänget..!!!

 
1                                         2

1: jaadu Jocke.. såå snygg så!!!
2: Vid livebandet på Lördagkväll.. Skit kul..!!!!

Haha, glömde ju skriva att jag nästan blev vält i en bajamaja... Jävla nötter... Som tur va så såg vi på dom när dom kom gående att det va nå lurt på G, så jag gick bara in, Linda stog utanför, jag satte mig aldrig utan väntade för att lyssna vart deras röster tog väg.. Å jajjemen, rätt som de va började bajamajan ruska.. :-D Men jag tror ärligt inte att han ville välta den, för han ruskade så "försiktigt", och ville han verkligen välta den hade han gjort de från början, e ju jätte lätt.. Men men, ut flög jag fort som bara den ifall han skulle välta den.. :-)

Bajamaja-Doften är nått jag inte kommer sakna kan jag lova.. Stank skit överallt..


Det har verkligen varit en oförglömlig helg.. Massvis med roliga kommentarer och samtalsämnen!!!!
Tusen tack allihop för en underbar mini-semester!!!

Men nu är jag väldigt glad att jag är hemma vid min lilla Prinsessa.. Har saknat henne fruktansvärt mycket, å speciellt eftersom man såg småknoddar lite här och där...Så skönt så å få va hemma och mysa hela dagen i morn med båda min älsklingar, Roger tog ledigt.. :-D!!!

Nej nu har jag varken ork eller lust å sitta här längre, ska inta liggläge i soffan...

Hoppas ni haft en trevlig helg ni med!!!!



2 ½ Timme kvar...

2008-06-06 07:23:37
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Tills vi drar iväg... Wiiie... kommer bli sååå kul där nere med alla vännerna!!!
Å vilket väder de skulle bli då.. 31 grader i morn.. fast jag hoppas att de kommer en liten vindpust eller två då... :-D

Va mycket svårare än vad jag trodde å lämna Mathilda igår.. Jag som hela tiden varit så "tuff" å sagt att det kommer gå huuuur bra som helst... Ville inte släppa henne när jag skulle lägga henne... Jag vet ju att hon kommer ha jätte roligt å jätte bra vid mamma och pappa.. Men jag kommer sakna henne fruktansvärt mycket...

Nej nu är det väl kanske dax att packa klart.. Hann inte klart igår, va ute å städa och tvätta bilen till nästan 12 igår kväll..
Vet fortfarande inte riktigt vad jag ska ta med... :-D

Ha en trevlig helg alla läsare, de ska vi ha iaf... så höres vi (nog) på Söndag kväll, (eller måndag morgon) :-D...!!!!

Mantorp- Here we come!!!

36 grader..

2008-06-05 16:39:17
kategori: Allmänt   [4] kommentera
.. har vi ute på altanen nu.. Luften står stilla.. skulle ju faktskt inte göra nått om den kunde röra liiite på sig...

Nu är det inte långt kvar tills vi ska åka ut å lämna Mathilda vid mamma och pappa.. Tänkte vi skulle åka dit så vi e där till 18.00, då hon ska äta.. sen att hon får leka av sig lite å känna av vart hon e innan vi lägger henne..

Neee, dax att packa vidare... Hennes saker e inte så svåra.. Men vad ska jag ha med i morn, vilka kläder??? Blir galen, slutar väl som vanligt med att jag har med mig hela garderoben.. :-D Beslutsångest..Japp!
Måste bara komma ihåg linsvätskan.. Den glömmer jag jämt.. Suck.



Nervös

2008-06-05 11:55:44
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Usch nu börjar jag bli riktigt nervös över helgens bravader.. :-)
I morgon kl 10 så kommer hela gänget hit, Sandra, David, Malin, Jocke, Brorsan, Johanna, Lisa, Linda och Danne.. Å jag å Roger så klart.. ;-) Då bär det av mot Mantorp och BugRun...!!! 4 bilar och 2 husvagnar.. :-D
Ska bli sååååå roligt.. Blir där nere till på Söndag.. Åker hemåt nångång på eftermiddagen då..

Men får ju såå ont i Magen över att va ifrån Mathilda så länge.. Vi åker ut å lägger henne ikväll vid Mamma och Pappa, slipper vi dra upp henne så tidigt i morn å åka ut.. allt blir så stressigt då eftersom hon vaknar sent...
Men de e väl värre för mig än vad det är för henne.. Hon kommer ha jätte roligt med mormor och morfar!!!!

Nej nu ska jag ta å fortsätta packa alla grejjer.. Slänga i en sista maskin med tvätt å sen in till stan å kika på Studenten en snabbis...

Ha en bra dag i värmen allihop..!!!

Paus..

2008-06-03 14:24:39
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Tar mig en liten paus från städandet å sitter här en sväng... Mathilda sover (förhoppningsvis) uppe på sitt rum..
Har tvättat 3 maskiner än så länge.. plus Mattan i köket, behövdes verkligen.. fläckigare matta har jag nog aldrig sett, men så blir det när man ska en ljus matta i köket.. :-D

Håller på å grejjsar lite inne i köket, försöker få någon ordning.. Vill att vi ska köpa kakel nuuuu... Nej, vi har inte gjort det än, är bara de som e kvar inne i köket nu, sen e allt klart..!!




Så fick de bli i hörnskåpet inne i köket.. Älskar glasburkar.. :-D

Nej nu lä jag fortsätta..
hej svejs!

Full Fart..

2008-06-03 09:30:47
kategori: Filmklipp   [2] kommentera
Nu är det full fart här hemma... Mathilda stapplar runt hela dagarna nu.. Å bättre å bättre går det..



♥ Mammas gullunge ♥

Annars då? Jo allt e bara bra, mathilda verkar aldrig bli av med snorandet bara, men de går väl bra endå..
Idag ska vi ha en städ och tvätt dag, Fast det är så fint väder, men nu har vi varit ute i så många dagar så en dag inne gör inget... Lite skönt att vila sig från solen en dag..Sen på eftermiddagen kommer Sandra David å ungarna.. Jag å Sandra ska in en sväng till stan å fixa lite inför våran Mini- semester vi ska ha allihop till helgen, så ska vi färga hennes hår..!!

Nej nu har jag inte tid å sitta här längre.. dags att börja!!!





Här inne kan du läsa om det mesta som händer
i vårat liv. Våran lilla familj består av
Mamma Therese -84. Pappa Roger -79.
Tillsammans har vi 2 helt underbara små troll
♥Mathilda Juli -07 och lilla ♥Melvin Feb -09.
I veckorna är jag ensamstående eftersom
Roger jobbar i Sthlm. Vissa dagar är det
himla tufft, men vi klarar det rätt bra ändå
tycker jag!! Vi bor i ett hus som vi grejjar med
titt som tätt en liten bit utanför Ludvika (Dalarna).
Har lite kvar att göra innan vi är helt nöjda, om man någonsin blir det?!

Om det är något annat som ni undrar över är
det bara att fråga.







Våran Prinsessa!
Född: 070727
Om Mig: Jag är en väldigt glad tjej. Jag älskar att
busa och leka, är nästan inte rädd för nånting
alls. En väldigt tålig tjej är jag, säger
flesta! Att reta både Mamma och Pappa är
något som jag är väldigt bra på! Tur att jag är så
söt att jag för det mesta kommer undan med
allt hyss jag gör!







Våran Prins!
Född: 090217
Om Mig: Jag börjar bli riktigt stor nu! 8 tänder.
Går för fullt, härjar och busar. Retas me syrran
är nått jag är jätte bra på. Så nu har mamma
fullt upp å hålla koll på både mig å syrran eftersom ingen av oss stannar på stället hon sätter ner oss :-D Annars är jag precis som syrran -
Alltid nöjd och glad!!!







Kärleken!
Som är och har varit min stora kärlek sen
vintern -03. Pappa till våra två underbara
skruttungar. Genomsnäll och "klassens clown"
är vad du är. Tillsammans med dej har man aldrig tråkigt.
Utan dej skulle jag inte vara den är jag är idag.
Du är min klippa och Jag Älskar dej!!