Kväll..

2008-09-30 22:01:53
kategori: Allmänt   [5] kommentera

Nu e jag bara sååå trött, känner att de ska bli så himla skönt å få lägga sig..Men måste ju bara fråga först..

Ang. Desperate Housewifes. Jag missade totalt, Hon som flyttade in vid Gaby och Carlos, som påstog att hon tatuerade alla karlarna, vad va de som låg i lådan hon drog ut?? Jag såg inte... är ju såå nyfiken!!!!

Dags att sova, MVC imorn bitti..!!!!!

(Grey´s Anatomy IMORN..!!!!!!)


Såååå NÖJD!!!!!

2008-09-30 13:39:30
kategori: Allmänt   [6] kommentera
Jag har verkligen världens Bästa frisör..!!!
TUSEN TACK Johanna, blev verkligen super nöjd med håret..!!!!
Känns som riktigt bebishår nu, nästintill allt slitet e borta så har vi klippt upp håret ordentligt!! Super fint!!!!
Gäller de bara för mig å hålla de fint..!!!

Blev inge MVC idag heller, Dom ringde i morse å va tvungna att ändra min tid, så jag fick en ny tid i morn bitti, 9.15 direkt efter ja lämnat Mathilda på dagis!!

Nej nu ska jag fixa de sista innan jag ska hämta min pussgurka på Dagis!!!

Grattis!

2008-09-30 08:11:51
kategori: Allmänt   [5] kommentera
Hipp Hipp Hurra på Mammas födelsedag
HURRA HURRA HURRA!!!

Massor av kramar från oss, ses senare idag!!!!!

MVC imorn!

2008-09-29 21:22:39
kategori: Allmänt   [4] kommentera

I morn ska jag till MVC och få höra hjärtljuden för första gången.. Ska bli kul..!!!
Men före de ska jag till frissan kl 9.15 å fixa utväxten (blev inte gjort förra veckan eftersom ja blev tvungen å jobba) ska inte vara på MVC förrän kl 13. så där emellan ska jag springa runt på stan å kika efter nå fint till Mamma som fyller år imorn!!!  Sen hämta vilding på dagis kl 14.

Ha en bra dag imorn ni me, för de ska vi ha!!!!


Me Like

2008-09-29 15:46:18
kategori: Allmänt   [2] kommentera

Vilken vagn-djungel..

2008-09-28 20:18:55
kategori: Allmänt   [5] kommentera
Blir snart tokig på det här med Vagn. Jag letar inte speciellt ofta, än, men är jag väl sätter mig ner å kikar runt så finns de ju en hel djungel med vagnar, tuuusen funktioner å massa mer...
Vet inte om jag är så sugen på EmL Twin cangaroo längre, har sett den "live" flera gånger nu och jag bara hatar handtaget, är ju så stort, känns och ser ut som man går flera meter från vagnen...
Har även kikat på EmL Twin Cerox 360. Är svängbart styre på den vilket jag tycker om, har ju fortfarande Mathilda mot mig i vagnen. Men verkar lite konstigt för så här ser modellen ut:

Och styret va ju som sagt svängbart. Men då får man ju dom småhjulen mot sig och dom stora frammåt, ser inte direkt smidigt ut..(?) Nån som vet, nån som har den vagnen eller provat ibutik..?? Jag har aldrig sett den "live".. Blir det så klumpigt som de ser ut???

Nån som har nå annat bra tips på syskonvagn????
(Jätte tacksam för svar)

Mycket bättre..

2008-09-28 19:27:50
kategori: Allmänt   [1] kommentera
..Känner vi oss idag, vi e fortfarande förkylda men inte alls på samma vis som igår.
Så idag har vi knappt varit hemma alls. Förmiddagen spenderade i Kopparberg på marknaden, första gången för min del, helt oki. Var lite rörigt tycker jag, svårt å veta vart man skulle gå å vart man hade gått.. Handlade de vanliga, Kola :-) Men så köpte vi en t-shirt åt Mathilda so vi tyckte stämde in sååå bra på henne, det stog: " Jag är inte döv, Jag bara skiter i dej " på den, så köpte vi ett par ursöta jättesmå lila foppatofflor.. :-D Sen efter det blev det en vända till Kupolen i Borlänge, Mathilda behöver nya kläder så vi drog dit en vända å.. Köpte 2 par jeans och 2 pyjamasar! Jag skulle kunna köpa byxor åt denna tös tills jag blir galen, Älskar alla fina jeans som finns. Ångrade att jag inte köpte ett par idag, ett par Bruna Manchester, skit snygga. Blir nog en vända nu i veckan igen, känner att hon bara måååste ha dom.. :-)

Så vill jag hitta nån fin Huvtröja åt henne till måndag den 6 okt. Då ska min Stora tjej ta sitt första kort på dagis!!!! Klassfoto å allt..!!! Guud va stor hon blir, mammas snutta..!!!

Nej nu ska jag kika lite efter mer kläder åt henne..!!!

Annons!

2008-09-27 21:49:03
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Någon som vill byta näsa med mig...?!?
Är du ute efter den nya "röda" stilen nu till hösten har du hittat rätt..!!
Är dock använd i lite mer än 24 år och just nu ej i bruk till att andas med..

Vid intresse hör av dej!


God Natt!
(om de går med denna näsa)

Dunderförkyld..

2008-09-26 19:24:59
kategori: Allmänt   [6] kommentera
Usch, fy, blääää, brrr, prosit...
Ungefär när klockan slog halv 3 idag så kom förkylningen som ett brev på posten (jag slutade kl 3, självklart). Sa bara pang så va näsan helt tät. Kan knappt andas genom den, ser ut som Rudolf... huvudet känns helt, jaadu, vet inte hur jag ska beskriva... USCH säger jag bara, Hatar att vara förkyld..
Jag bara nyser och nyser och nyser och nyser och.... Heeela tiden.
Men än så länge *ta i trä* inge feber iaf..

Mathilda har varit fruktansvärt gnällig idag sen hon kom hem från Dagis, Men jag vet inte om det är för att hon är snorig eller om de va för att vi väckte henne kl 6 i morse för hon skulle till dagis å va där hela dagen tills 15.30. Både jag och Roger började kl 7. Va inge kul alls, hon grinade när vi väckte henne, hon e ju inte alls van å gå upp så där "mitt i natten".. Så hon hade varit lite "på hugget" i dag på dagis...Stumpan!!
Hoppas de mest blir kvällar och helger jag får jobba så hon slipper gå upp så himla tidigt...

Nej nu ska jag slänga mig på soffan med pappersrullen brevid mig.. :-D

Våran Prinsessa!

2008-09-25 15:38:56
kategori: Mathilda   [6] kommentera
Nu va de jätte länge sen jag la ut nå nya bilder på våran vilding.
Och självklart gör jag de oxå för släktingarna i USA ska få se henne eftersom Emma berättade at hon skulle visa dom bloggen idag..!

Mathilda




Världens underbaraste Unge!!

Vild bebis

2008-09-25 08:30:52
kategori: Graviditet Nr 2   [1] kommentera
Igår kväll när vi gick och la oss så va de full fart på bebisen i magen, guuud va de böka å hade sig.. så mysigt nu när man känner ordentligt flera gånger om dagen!!!! Roger fick sig självklart några knuffar på handen han me. :-)
Här om dagen när vi satt i soffan å roger satt å strök handen på mage så så kom Mathilda å gjorde lika som pappa (självklart) Så hon stog å strök handen på magen hon me, sen strök hon handen på sin mage.. :-)

Nej dags å göra sig klar för Dagis..!!


Trött i ögat

2008-09-24 21:31:10
kategori: Mina Tankar   [5] kommentera
Trött och slut, en aning ont i ryggen.. :-(
Kommit hem från jobbet alldeles nyss.. Tycker de e ganska så skönt å jobba kväll faktiskt..!
Tänkte jag skulle dra ut lite papper från Fsk någon dag å fylla i å skicka in, lika bra å göra det i tid, dom e ju rätt kända för att dra ut på tiden..
Annars då, jo de rullar på som vanligt.. Åter igen känns de som Mathilda blivit så himla stor, bara över någon dag. Mammas mystjej som bara ska pussas å Kramas nu för tiden...Helt underbart!!
Hon har blivit så himla pappig, springer å ropar efter pappa när han e på jobbet, blir helt till sig när han kommer hem, är om kvällen när jag va in å tittade till henne innan jag la mig så låg hon till och med å sa "pappa" i sömnen.. :-D Sötnosen!!

Massa massa tankar om allt möjligt, både roliga och tråkiga saker, människor som får nya "roller" i ens liv.. Trött på dom som vänder kappan efter vinden titt som tätt..Tur man har sina riktiga vänner iaf.. 

Nej nu ska jag slänga mig brevid älsklingen i soffan å kika klart på Vem kan slå Filip & Fredrik.

Morfar & Emma

2008-09-24 14:49:38
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Hihi.. pratade precis med Morfar på MSN, han och min Kusin Emma drog till USA här för nån dag sen. Dom blir borta i 2 veckor. Skulle hälsa på lite släktingar å så... Kul.. Dom hade det jätte bra iaf, MSN va ju en aning segt så man fick skriva dom viktigaste frågorna.. :-)
Tycker attd e e lite kul, han e 79 år, å drar iväg till USA... :-)!!!
Inte för att åldern ska hindra en från att resa, men ändå..!!

Hoppas ni får det riktigt riktigt bra där nu!!!!

Nästa Projekt igång...

2008-09-24 14:06:02
kategori: Hemmet   [0] kommentera
Igår började jag äntligen med Trappen+ timmerpanelen... Meeen, de kommer nog tag ett tag innan ja blir klar med den.. har målat den delen som är nere i hallen, och de behövdes målas några gånger innan de va helt täckt.. Suck.. Men men, de blir fint bara de blir klart..

nej nu e de nån som behöver en ny blöja..!!

Men guuuud...

2008-09-24 12:01:23
kategori: Mina Tankar   [2] kommentera
Först får man skit för att man inte tycker om en viss färg..(?) För de e ju olagligt å tycka nå annat, Jisses, jag visste inte att hela världen gick under för att just jag inte tyckte om just den färgen.. men men, Och nu får jag helt plötsligt en fråga om det är jag som lämnar taskiga anonyma kommentarer i blogg jag inte ens läser längre...Hallå, Kolla IP så ser du att de inte e jag...!!!!!!!!!!!!!!!

Blir sååå trött..!!


Alldels själv..

2008-09-23 09:28:25
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Sitter jag här. Har nyss lämnat Mathilda på dagis. Såå va ska man göra idag då? Lä väl bli lite tvätt å så antar jag, som vanligt när hon e där.. Men imorn ska jag iaf passa på å färga håret.. eller ja, utväxten..!! Måste ju bara säga att det är helt underbart med en frisör i familjen!!!
Börjar känna mig lite små hängig igen, hade skit ont i halsen i morse när ja vakna, men nu e de som bortblåst. Snoriga är vi alla tre, men de hör väl till årstiden..

Å så är de såååå synd om mig, Jag sparkade i lilltån i vardagsrumsbordet igår, en riktigt hård smäll blev de å för jag skulle springa efter Mathilda som tog hemtelefon å drog iväg, det gjorde så jävla ont, trodde fan att den gick av.. Å idag är jag helt öm, varje steg känns.. :-(
"Jag har min pappas fötter" brukar ja säga. Han slår alltid i tårna nånstan å jag skrattar alltid åt han då, är så kul, så jag antar att bara för att jag tycker de e så kul när han gör de, gör jag de oxå hela tiden..
Så har du inget annat för dej idag, tyck synd om mig då.. ;-)

Nej dags å springa ner i tvättstugan!!

Tips..??

2008-09-22 15:16:42
kategori: Allmänt   [5] kommentera
Nu e vi hemma igen. Åkte in till stan å handlade lite iaf. Blev jackan från tidigare inlägget, Har beställt termobrallorna för dom fanns inte i butiken i rätt strl. Så köpte jag två par jeans, ett par blåa å ett par Röda manchester.. Urgulliga!!!
Men de e inge kul å handla kläder åt henne nu, för hon strl 80 e antingen precis eller för litet å 86 e för stort. 

jag vill ha nå riktigt smarrigt tips på vad man kan käka ikväll..???

Dags för Mellis..

Kläder!

2008-09-22 11:08:38
kategori: Mathilda   [2] kommentera



Det här vill jag köpa åt Mathilda IDAG!!!!!
Hon har sååå dåligt med kläder, skulle behöva köpa massor..

Någon vänlig själ som vill ge mig pengar.. ;-)

Hål i Väggen

2008-09-21 20:41:43
kategori: Allmänt   [5] kommentera
Har vi kikat på nu ikväll, lite smådryg programledare men programet va iaf roligt..
Kändisar som e me å tävlar varje vecka..

Han programledaren har ju haft nå barnprogramm, kan de ha hetat Tippen? Eller är jag helt ute å cyklar då?? nån som kommer ihåg????

Ahh, kul va de iaf... Går på TV6 Söndagar kl 20..


I Sunnansjö!

2008-09-21 17:25:12
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Sitter vid mamma och pappa nu, blev bjudna på Mat,Fläskfile, så inte tackar vi nej till de heller.. :-)
Skönt å bara slippa va hemma ibland.. :-)
Blev inge av med trappen idag heller :-( får ta de en annan dag.. förmodligen Tisdag när hon
e på Dagis, vill inte nå gärna ta fram färgburken när jag e själv med henne hemma.. ni kan säkert lista ut varför.. ;-)

Nej nu ska jag ta å slappa lite framför TVn medan syrran får ha 100% koll på vilding.. :-D

Söndag!

2008-09-21 14:27:48
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Jaha, söndag idag, har jobbat 7-13..superskönt!!!
Har precis kommit in igen, varit ute en sväng, Roger och Mathilda har åkt fyrhjuling, Nu ligger Mathilda å ska sova och jag har tänkt börja med trappen.. Hatar förarbete, måste slipa.. :-(

Men men, kommer bli jätte fint bara vi e klara, Kan iaf inte bli sämre än de är nu såå..

Olivias dag idag..!!

2008-09-20 11:05:11
kategori: Allmänt   [3] kommentera
Hipp Hipp HURRA
På Olivias 2års Dag

HURRA HURRA HURRA!!!

Massor av kramar från oss!

SUCK

2008-09-19 23:56:06
kategori: Mina Tankar   [0] kommentera
Jag blir bara så trött ibland..

PrisonBreak

2008-09-19 19:10:58
kategori: Allmänt   [4] kommentera
Idag har jag varit så himla lat, har inte gjort nåntong alls.. inget av nytta iaf... Hela dagen har avrit jätte konstig, Klockan var bara 11.20 när jag kollade på klockan första gången när jag tyckte att de känds som att Roger skulle komma snart från jobbet (han slutar 4). Helmysko har dagen varit..

Men men.. Håller stenkoll på tävlingen på FL, hoppas vi vinner.. Så har du inte röstat på min tjej, gör de HÄR nu!!!! :-D
Det "tråkiga" med tävlingen är att den håller på ända tills den 15 oktober. Så jag kommer hinna påminna er många gånger tills dess.. :-) Man kan vinna en Videokamera, å de vill jag så gärna ha.. :-)

Nu ska jag ta å ställa mig framför spisen, blev så himla sugen på Fiskpinnar å Mos (?)
Sen blir de lite Prison Break ikväll..


Rösta på Mathilda

2008-09-19 11:08:40
kategori: Mathilda   [2] kommentera
Vi är med och tävlar om en filmkamera!!!

Går jätte gärna in på den HÄR sidan och lägg din röst på Mathilda!
Klippet heter: Dansar
inlagt av: tessa84

TUUUSEN TACK!!!!!

Roligt SMS..

2008-09-19 10:47:49
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Fick ett sånt roligt sms igår av Malin, riktigt grundlurad blev jag..
Ja å Roger stog i köket när ja fick messet å jag läste högt, det stog:

"Det ringde en kille till mig och frågade efter dej! :-O"

Nyfiken och förvånad som jag blev skickade jag ett mess till Malin direkt å frågade "Va? vem då? varför ringde han till dej?" Så sa jag till Roger att jag hade fått ragg.. Haha, han bara skrattade åt mig.. :-)

Fick svar av Malin: "Skrolla ner :-D"

Jaha, FAN tänkte jag, nu har jag blivit lurad... hur som helst så skrollade jag ner i Sms:et och där sog det så fint:
"Är du så desperat att du inte ens hinner läsa klart medelandet? ;-) Haha.. Skicka vidare och se efter hur många desperata vänner du har!"

Som tur var så va jag inte den enda som hade gått på de där fina messet... :-D
Nån mer som fått de fina messet å blivit grundlurad..?!?

Favoriter Från IDOL 2008

2008-09-19 08:22:41
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Har sovit betydligt bättre inatt. :-) Men, hade väl en liten donna här som bestämde sig för att vakna halv 8.. mina ögon gick knappt att få upp ju.. Men men, nu e vi iaf uppe å de e full fart här..!!
Tycer att det är en aning drygt att stan öpnar så sent, kl 10. Ska in idag och köpa de sista till Olivia som blir 2 år imorn!! Så imorn blir det kalas och på Söndag ska jag jobba!

Nej nu skriker magen efter frukost..!!!

Måste ju bara lägga till 2 av mina Favoriter från IDOL 2008!






Störtsköna!!!
Jag Skrattar lika mycke varje gång.. :-D

Ultraljudet Klart!!!

2008-09-18 19:55:21
kategori: Graviditet Nr 2   [7] kommentera
Nu är vi äntligen hemma igen, Har lagt Mathilda som va jätte trött nu när vi hämtade henne, sovit dåligt idag.. Men nu sover hon, orkade knappt äta upp vällingen..!!!!

Allt gick i alla fall jätte bra på ultraljudet, allt va som de skulle me bebis!!!
Idag var bebis en aning lugnare mot förra gången- Men, nu ville den verkligen gömma sig, men vi fick några bra bilder till slut!!!! Fick hela 6 bilder den här gången..!!!

Nya BF blev 4 Feb -09! Alltså en vecka (6 dagar) i "rätt" riktning.. Så nu är vi i V.21 i ställe för 20.. :-D


Våran andra lilla Älskling!!

Så himla mysig å ligga å kika på bebisen, kändes lika mysigt och nytt som första gången vi va dit med Mathilda.

Nej nu är det strax för Sjukhuset..!!!

(Glömde ju skriva att Roger hade rätt, han har ju sagt 4 Feb hela tiden)

Snart..

2008-09-18 12:30:19
kategori: Graviditet Nr 2   [1] kommentera
om 30min slutar Roger, kommer hem å ska käka och runt 2 drar vi mot Falun... Ska inte va där förän vid 15.30, men de e lika bra å åka i tid för vi lä tanka och sen vet man aldrig om de e nått efter vägen... Lyckas för de mesta va nå vägarbeten..

åååh va klockan går sakta nu..

Nej nu ska jag springa ner i tvättstugan å fördriva tiden lite, sen e de ju Våra bästa år strax..!!!!
Höres senare ikväll när vi kommit hem!

Håll tummarna!!

Tandvärk

2008-09-18 10:32:04
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Typiskt.. Börjar känna av tandvärk på vänster sida nu, hade på högersida för nån vecka sen.. Hatar dessa visdomständer som ska upp... Och speciellt när dom ska växa upp nästintill samtidigt allihop...



Äntligen Torsdag!

2008-09-18 09:18:25
kategori: Graviditet Nr 2   [1] kommentera

Vad underbart skönt det var när klockan ringde i morse, Äntligen slippa denna hemska natt som bestått av den ena mardrömmen efter den andra.. Alla fel på bebis har det varit i natt. Usch.. Men mitt i allt de dåliga i drömmen så försa sig BM som gjorde UL:et att "nemen titta, e de en liten lillebror där inne".. Haha.. De får vi se i Februari..!!!
Plus att jag legat vaken mellan 4-5.30 å vridit å vänt på mig.. Så u är jag sååå glad att jag slipper sova..!!!

Precis lämnat Mathilda på Dagis, Kommer inte se henne förän i kväll nu. Farmor hämtar på Dagis idag eftersom vi ska vara i Falun 15.30. Så idag va man lite extra pussig och Kramig när jag lämnade henne!!!

Ha en bra dag nu, Sjläv ska jag försöka hitta nå bra att fördriva tiden med, kommer förmodligen bil ett å annat nervöst inlägg under dagen.. :-D


Nervig..

2008-09-17 21:26:24
kategori: Graviditet Nr 2   [3] kommentera
Nu säger jag Tack och Go Natt... Ska gå upp å försöka sova, om de e möjligt, börjar bli lite nervös inför morgondagen, Ultraljudet, får väl se om jag kan somna eller om det blir till att ligga å vrida å vända på sig halva natten.. Förhoppningsvis inte!

Natti Natt..!!
Önska oss Lycka till imorn nu..!!!

Idol 2008

2008-09-17 20:18:06
kategori: Mina Tankar   [2] kommentera
Alltså, det finns inget program som kan få mig att få så ont i magen, att skämmas så mycket, att sitta å vrida å vända på mig, att hålla för både ögon och öron som IDOL 2008.. 
Hör dom inte själva hur dom låter??????

Myskväll..!

2008-09-17 18:16:49
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Har precis ätit, blev Ris och Kyckling, currysås å kokta grönsaker! Mums..!
Jag har nyss tagit reda på riset, å de va inte lite, som Mathilda skjutit iväg med skeden och hon och Roger är uppe å badar, jag ska strax ställa mig i duschen, riktigt varmt..!! Blir mys framför Idol sen, först Sjukhuset så klart!!!

I morn är det äntligen Dax för Rutin Ultraljudet!!! Äntligen kommer vi få ett "riktigt" BF. Vet ju att bebis sällan kommer på just den dagen, men jag vill iaf ha ett riktigt datum att gå efter!! Så de ska bli kul å se skrutt igen!!! Självklart lite nervös!!

Nej nu ska jag fortsätta grejja lite...

Tusen tack för alla snälla kommentarer om Sovrummet, Jätte kul å höra vad ni tycker!!

Projektet Klart!!!!!

2008-09-17 12:50:56
kategori: Hemmet   [15] kommentera
Nuuu får ni se vad jag hållt på med dom senaste dagarna.. :-)


Vårat uuuuur Tråkiga sovrum FÖRE
 

EFTER!!!




Så här blev sänggaveln å se ut när jag klätt den!!!
ÄLSKAR den, blev sååå nöjd!!!


Mycket finare svart!!
 

Det är samma säng som på FÖRE korten, Men- vi har sågat av gamla sänggavel, klätt en skiva med madrass och tyg å satt dit den, färgat sängkappan och överkastet, dragit på sängkappa runt sängen (den jag va tvungen å måla sömmarna på), målat bänken, målat sängborden + nya handtag, köpt nya mattor..
Hur billigt som helst för ett helt nytt sovrum!!!

Så nu e de väl nästa projekt som väntar. Trappen ska få sig ett ansiktslyft..!!!!
Förhoppningsvis börjar vi med det ikväll, vi har ju nästan allt, iaf allt som behövs i början..!!!

Men efter det är jag nog klar, för ett tag iaf.. Nej just ja, vi ska måla hela källaren (5 rum), väggar,tak och golv + klinkers i tvättstugan.. men efter de e vi nog klara med insidan.. Ska väl ge oss på utsidan nångång, men de blir ju en aning dyrare så det får vänta ett tag!!!

En tjuvtitt..

2008-09-17 09:46:30
kategori: Hemmet   [1] kommentera
..kan ni få på tyget.. Som jag bara Älskar!!!



Svårt att ta ett bra kort eftersom tyget skiftar, men det är iaf Svart, inte så där grått som de ser ut på bilden.. Men mönstret syns ju iaf.. :-)

Nej nu lä jag fortsätta måla!

Terapiarbete..

2008-09-16 21:15:11
kategori: Hemmet   [0] kommentera
.. tycker Roger, jag håller med.. Haha.... va en aning drygt.. Som vanligt så tog inte sömmen åt sig färgen, och självklart var allt vitt från början. Så de va bara att se glad ut å ta fram spritpennan å sätta igång..!!!



Det tog nästan en timme inna jag va klar med alla sidor..
Men nu e de gjort iaf...
Kommer bli klar med Projektet imorn så för den som e nyfiken kommer de bilder någongång i morgon!!!!!

Nu ska jag slänga mig på soffan en sväng, vila armen lite.. :-)

Maskinen igång..

2008-09-16 13:26:16
kategori: Hemmet   [1] kommentera
Nu är maskinen i gång med färgning!!! Wiiie, kommer bli skit bra!!! Har precis kommit hem. Varit på stan å handlat de sista! Hittade ett så jävla fint tyg, ååh va de kommer bli fint, är super nöjd!!!!! Ska försöka hinna me å måla de sista ikväll oxå, om tiden räcker till.. Vill att de ska va klart nu!!!!

Passa även på att köpa en babypuff åt Mathilda. Var igen fin färg alls på den, men den va billig så någon gång har jag tänkt att jag ska sy nytt överdrag till den, vet iaf vad de bli för tyg!!!!

Nej nu ska jag släng i mig en macka inna jag ska hämta Mathilda på dagis!!!

Skönt!

2008-09-16 09:21:58
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Känner mig bättre nu.. Inte alls så där tung i kroppen, va nog bara tröttheten ändå..!!!
Har nyss lämnat Mathilda på dagis. Ska ta å göra mig iordning å åka in till stan å handla lite, sen hem å färga..!
Ska inte hämta Mathilda förän kl 2 idag.. Känns konstigt å va ifrån henne så länge! Men men, jag hinner ju få lite gjort nu på mitt projekt iaf!!!!

Ha en trevlig dag i de gråa vädret!!!!

Vill inte bli sjuk..

2008-09-15 22:40:20
kategori: Allmänt   [3] kommentera
Jag hoppas hoppas att de bara e jag som e trött.
Små snoriga har vi väl varit allihopa nu i nån vecka. Men jag börjar känna mig lite "konstig" i kroppen, alldeles tung. (inte grav.vikten då ;-D) Ne, allvarligt. Känner mig jätte tung i ögonen å huvudet och småfrusen. Men jag hoppas att det bara e för att jag e trött nu, förhoppningsvis är det som bortblåst imorn bitti..!!!
Håll tummarna åt mig, nu ska jag slänga mig under täcket och en stor filt och sova bort denna ev förkylning!!

Ha en bra natt..!!!

Äntligen sätta fart..

2008-09-15 16:38:04
kategori: Hemmet   [0] kommentera

Nu har Roger kommit hem så nu ska jag äntligen ta å sätta lite fart så jag blir klar nångång..
Men måste fortfarande in till stan i morn å köpa de sista.. Suck.. Känner just nu att jag verkligen inte orkar åka in imorn, men jag måste annars blir jag aldrig klar..!!
Så i morn ska jag färga lite. Kommer ju tyvärr ta ett tag innan de torkat, säkert iaf 2 dagar (är stort och lite tjockare tyg).. inge kul när de tar tid.. vill ju att de ska va klart NU!!!

Nee, dax att sätta fart!!


Måndag!

2008-09-15 09:21:28
kategori: Allmänt   [2] kommentera

Morn morn!!!
Äntligen är helgen över, Inge kul alls å jobba helg, blir oftast så många timmar. Mer pengar men mindre tid med Mathilda. Men idag har vi hela dagen för oss själva iaf. Inge jobb å inge dagis!

Mathildas skor har kommit, Hur söta som helst.
Mathilda blev en riktig mallgroda när hon skulle prova dom å gå runt. Hon la huvudet på sne å gick runt runt här hemma å sneglade på oss så hon hade koll om vi tittade på henne, med ett litet leende på läpparna.. :-D
Dom andra kommer väl förhoppningsvis imorn!

 

Ursöta är dom, jag bara älskar dom!!

Idag då, blir lugnt.. Måste städa och köra några maskiner med tvätt, bla min vita jacka som inte längre är så vit.. Och sen ikvläl när Mathilda lagt sig ska jag äntligen fortsätta med mitt projekt, så de kan bli klart (nej Fia, de e inte trappen) Den ska jag ta i tu med efter de här e klart hade jag tänkt!!!

Nej nu ska jag ta å slå en pling till Jenny å sen sätta fart..!!!


Trött

2008-09-13 19:47:26
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Usch.. känner mig helt slut efter att ha jobbat idag. tycker inte om att gå upp så tidigt, 06.05 ringde klockan.. SUCK..
haft en hemsk natt med massa mardrömmar, knappt sovit alls...
Nu är Roger på 40 års fest och jag stannade hemma med sessan, orkar helt ärligt inte gå. Så börjar jag ju 7 i morn igen så.. Roger skulle heller inte bli långvarig.. Skönt å va hemma å mysa bara vi tjejor (nu sover hon iofs, men tidigare).. :-D!!!

Projektet får ta en 2 dagars Paus, tyvärr, som sagt jobbar jag heeela dagen imorn, och på måndag e Mathilda hemma hela dagen och jag kan inte göra nått då (när det gäller just detta projekt), iaf inte förrän Roger kommer hem från jobbet. plus att jag iaf inte har fixat alla saker för att det ska kunna bli klart än, men men, de blir till at fixa de sista på måndag eller tisdag..!!! Så på tisdag blir det ett super-ryck!!!

Nej nu ska jag slänga mig på soffan en sväng å sen tänker jag gå å lägga mig, är fruktansvärt trött idag..!!

Ha en fortsatt trevlig kväll ni som orkar va uppe.. ;-)!!!

Nytt Projekt..

2008-09-12 22:17:41
kategori: Hemmet   [2] kommentera

Åååh vad jag önskar att jag inte tagit på mig att jobba i helgen...pengar pengar pengar..
Har börjat med ett nytt projekt här hemma idag... Därför hade jag velat varit ledig i helgen så jag hunnit klart med det då.. men men, får ta de efter helgen då...
Jobbar 7-16 i morn så då hinner jag iaf med lite på eftermiddagen, fast jag vill ju gå på marken en sväng å, behöver strumpor!! på söndag går jag 7-13 16-21 å kommer spendera dom få lediga timmarna hemma vid mamma å pappa, Roger och Mathilda kommer dit då. Så då hinner jag heller inte göra nått... :-(
Får bli på måndag... Suck...Hatar när jag får dessa "panik"ryck, de ska helst va klart innan jag ens börjat...

Vad de e, de får ni veta när ja e klar..
Kommer bli jätte snyggt iaf (förhoppningsvis)!!!!!
:-P

God Natt!!!!


Som jag Älskar denna unge!

2008-09-11 21:50:27
kategori: Mathilda   [14] kommentera

Mathilda är verkligen en riktig "dans-tjej".
Så fort hon hör musik så rör hon någon del av kroppen.
Personalen på Dagis berättade igår när jag hämtade henne att på morgonsamlingen när alla barnen sjunger, då ställer sig Mathilda upp å börja Dansa. Dom andra barna hade bara stirrat på henne och fröken hade fått förklara för dom att Mathilda dansar iställe för å sjunger.. :-D




Är hon inte söt..!?!

Vem är du?

2008-09-11 09:25:55
kategori: Allmänt   [33] kommentera
Jag vet att jag frågat förut, men nu e de ett tag sen, å då hade jag väl ca 50 besökare per dag bara.
Nu är de iaf minst 100 varje dag..

Är så Nyfiken, Vem är du?? och hur har du hittat hit????
Har du någon fråga?? Något du vill/ inte vill att jag ska blogga om???

Tusen tack för alla svar!!!


Uppdatering. Kl 14.32
65 besökare men "bara" 13 av er som lämnat spår.(Tack snälla ni)
Kom igen nu, det tar inte lång tid.. :-D


Ett par till..

2008-09-10 21:03:34
kategori: Mathilda   [1] kommentera
Bidde ett par sånna här me... :-)



Enkla svarta Kavat Kängor, Passar till allt..!!!!


Bara massa Tok..

2008-09-10 19:39:04
kategori: Mathilda   [1] kommentera
.. har jag å Mathilda haft för oss idag på eftermiddagen.
Har ju glömt skriva att det går bra för Mathilda å sova på dagis. Första dagen sov hon 40 min (på en madrass på golvet) sen blev hon väckt av dom större barna som härjade. Idag däremot sov hon bara 15 min, sen va hon pigg... Så hon fick sova direkt när vi kom hem. La henne vid 13 tiden och hämtade ner henne ca 15.30.. Efter de har de varit full rulle... Bara massa tok.. :-)



Nej nu ska jag ta å springa ner å hämta en tvätt och så ska jag titta hur det går för Roger som tydligen fått nå "städ-ryck". Håller på å städar hela källaren, spolar golvet å allt.. :-) Härligt!! Kanske han får för sig att fixa golvet i tvättstuga snart då (lägga klinkers som bara väntar på att bli lagt)

Ha en trevlig kväll allihop!!!!

Kavat Skor

2008-09-10 10:30:13
kategori: Mathilda   [9] kommentera
Ingen bra bild men dom här har jag köpt idag..!!!



Såå himla söta!!!
Så ska jag bara köpa ett par kängor oxå, men dom får nog bli hel svarta!!!

Letar skor..

2008-09-09 20:55:58
kategori: Mathilda   [2] kommentera
Hmm.. svårt å hitta vinterskor.. Finns ju så många å välja bland..
men de blir iaf ett par Kavat skor, jag bara älskar dom!!!!


Dom är ju sååå söta dom här skorna, dom bruna är inga vinterskor, men super fina höstskor.. Nu har ju Mathilda ett par nya höstskor så hon får klara sig med dom, ska bara hitta nå vinterskor, gillar verkligen dom där beiga stövlarna!!!!

Höst

2008-09-09 18:30:23
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Nu känns de verkligen att det är höst, kallt i luften och vi har Höststädat ute här nu..!!
Mathilda va mest med å käkade äpplen.. :-) Altanen är rensad och en massa leksaker bortplockade..!! Så skönt att det är gjort nu!!

Nej nu e de dags å börja me lite mat, blev sent idag...!!!

Nu då..

2008-09-09 10:18:16
kategori: Allmänt   [1] kommentera

Har precis kommit hem, lämnat Mathilda på Dagis. Ska bli riktigt spännande å hämta henne idag. Idag är ju första dagen hon ska å prova på å sova på Dagis. Får se hur det går, på madrass på golvet i samma rum som massa andra barn. Jag tror inte att det går. Men bilr ändå nite förvånad, dom brukar lyckas med de mesta, många som blir chockade att deras barn klarar av att sova så eftersom dom inte gör det hemma.. De visar sig!!
Jag ska iaf under tiden Mathilda är på dagis
 
• Damsuga
• Ta en dans med Moppen
• Slänga i första maskinen (torktumlaren) Wiiehoo
• Plocka ur å i diskmaskinen
• Slänga mig i duschen

De va allt tror jag, har ju ca 2½ timme på mig så de borde jag väl hinna. Men om jag känner mig själv rätt så hinner jag knappt med hälften pga att jag blir sittandes här iställe.. :-)Får se om det blir en sväng till Emelie och Thilde när jag hämtat Mathilda, beroende på hur det gått på dagis...

Nej nu är de nog dags å sätta fart om jag ska hinna med allt..!!


Jippiii..

2008-09-09 09:00:02
kategori: Hemmet   [4] kommentera

Igår va vi å köpte en torktumlare... Wiiieehooo...
Hatar att tvätta ex sängkläder, då vi har ett dubbeltäcke, så ska man hänga de, de tar upp heeela torkställningen fast det är dubbelvikt (för att inte ligga på golvet) och när det är dubbelvikt tar det ca 2-3 dagar innan de torkat ordentligt. så kan man inte tvätta nå annat under dom dagarna för man har ingenstans att hänga det. Skit drygt. men nu slipper ja det!!

Åååh va kul å tvätta nu.. :-D!!!!


Vilken Version

2008-09-08 15:41:25
kategori: Allmänt   [2] kommentera
jag har alltid hatat denna låt. Men när jag såg den nu i en annan version (Hatar den med Amanda) på Malins Blogg föll jag totalt... Guuuud va fint dom gör den!!!!!


Grym röst han har han närmare slutet, Kurt Nielsen tror jag han hette..Han som e blondast.
Gillar han med kort mörkt hår oxå!!
Fast dom va riktigt duktiga allihop.

Grey´s Anatomy

2008-09-08 11:29:46
kategori: Allmänt   [0] kommentera

Jag vet i alla fall vad JAG ska gör den 1 oktober..!!!!!!

Onsdag den 1 Oktober kl 21.00 börjar ÄNTLIGEN
Grey´s Anatomy
Igen på Kanal 5!!!



Som jag Lääängtar!!!!


Skrutt nr 2

2008-09-08 09:07:53
kategori: Graviditet Nr 2   [2] kommentera
Nu är det verkligen full fart på skrutten där inne. Har ju inte kännt bebisen speciellt mycket nu sen jag kände första gången, Men nu dom senaste 3 kvällarna har det varit full fart, å de syns utanpå magen, hoppar som bara den.. :-D 
Känner även på morgonen ibland, men inte lika som på kvällen.. 
Nästa vecka är de ju dags för UL, igen. Men den här gången får vi förhoppningsvis ett "rätt" BF att gå efter.. 

Nej, Dags att sätta fart..!!! 

God Morgon!

2008-09-08 08:32:52
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Usch, hade klockan på ringning kl 7.50, så både jag å Mathilda vaknade då.. Bara å gå upp så vi hinner göra oss klara innan Dagis..
Jag som hoppades att hon skulle få börja på riktigt den här veckan, Jag hade ju totalt glömt av att vi inte provat på någon dag som hon ska få sova där nere. Så det bli den här veckan, utom idag.
Tiderna den här veckan ser ut så här:

Måndag: 9-11.45
Tisdag-Torsdag: 10-13
Fredag: -

Så tisdag till Torsdag kommer hon få sova sin efter-lunch-tur där, Förhoppnigsvis går de bra!!! Sen om hon ska va där från ex 6.30- 16.30 (om vi jobbar 7-16 samtidigt) så måste hov sova åtminstone 2 gånger. Men vi får se hur det går..!!

Jag ska passa på å ta reda på lite mer tvätt idag, grejja på övervåningen som för det mesta blir helt bortglömd. Hatar 2 plans hus.. USCH!!!
Ska be Roger kapa övervåningen å ställa den brevid här nere iställe.. ;-)

nej nu lä jag byta någons blöja här känner jag..
Ha en trevlig dag!!!  

Johnny x2

2008-09-07 15:21:54
kategori: Allmänt   [1] kommentera
Riktigt Jäkla Ögongodis bjuder jag på här...!!!

 


Go Morron!!

2008-09-07 09:11:31
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Blev tidigt idag me, kl 8 ville våran prinsessa gå upp, så hon fick ligga inne med oss en stund innan vi orkade lyfta på rumporna.. ;-)
Idag då, Regn regn regn, tråkigt!! Men vi ska nog iaf ta å packa oss iväg in till stan en sväng, På gårdsauktion. Jag tycker de e så kul med Auktioner, man vet aldrig vad man hittar för kul..Annars så e de ju kul å bara gå å titta på alla gamla saker..!!
Sen ska vi ner å gratta svärfar som fyllde igår.. Sen har vi nog inget mer planerat för dagen.. Än så länge!!

Nu är det dags för frukost iaf!!!

Grangärde Marknad!

2008-09-06 12:27:33
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Sitter vid Mamma och Pappa nu, har nyss kommit hit igen.
Vi drog ut hit allihop imorse. Roger, Pappa och Johan skulle till Falun på bil-loppis. Så nu har jag, Mathilda, Mamma och Madde varit i Grangärde på Skördemarknad. Ingen stor marknad direkt, men jag handlade iaf hembakad siktkaka och rulltårta av Mormor.. :-) Supergott!!!
Så nu håller vi på å ska fixa lunch, sen ska Mathilda sova å vi kommer förmodligen slänga oss på soffan å kika på nån film i de här trökvädret. Men de brukar bara vara jag som tittar klart, Madde ger upp å går upp på sitt rum å mamma somnar alltid i soffan.. :-D

Nej nu ska jag ta å leka lite med VildaMathilda medan maten blir klar..!!!
Luktar Underbart!!!!!

Klättertjej

2008-09-05 18:40:08
kategori: Mathilda   [0] kommentera

Nu har våran lilla donna gått å bilvit en "klättertjej". Hon som aldrig varit intresserad av att klättra, överhudutaget, nångång i trappen bara, men inte på möbler..
Men idag har hon lärt sig hur man kommer upp i soffan (den är rätt så hög), Synd bara att hon inte fått in hur man kommer ner säkert. Hon kör med huvudet före, vilket inte slutat så bra alla gånger.. Hon vänder sig om å sätter ner fötterna första ibland, så förhoppningsvis går det fort nu när hon ska lära sig att man måste ta fötterna först, gör mindre ont då.. ;-)

Nej nu e jag jätte hungrig!!


Mitt Allt!

2008-09-05 16:06:30
kategori: Mathilda   [1] kommentera


Finns inge finare än denna unge..!!!


Ang. Design på Bloggen..(?)

2008-09-05 13:35:50
kategori: BloggDesign   [3] kommentera
Känner att jag vill förnya bloggen lite.. Igen.. Blir förmodligen ikväll..

Vad tycker du????
Vill jätte gärna ha förslag på färg? former? mm...


Go Morron

2008-09-05 09:22:10
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Sitter här å lyssnar på tjålfia som siter här bakom å bara tjålar å tjålar. Undra vad hon säger egentligen?? :-) Är inte tyst en sekund.. sitter å bläddrar i böcker, vilket hon älskar, å bara pratar å pratar å pratar...
Regnväder idag, igen, men de e väl som sagt bara å vänja sig vid detta skitväder nu.. då får de hellre komma snö på en gång så de e klart iställe..
Idag blir det väl lugnt, inga planer än så länge förutom att köra ner Mathilda på dagis kl 13.00 sen hem å ta reda på lite tvätt å sen hämta henne kl 15.00 igen.. Få se om hon får börja på riktigt till nästa vecka. Jag tycker inte att hon behöver mer inskolning iaf, få se vad personalen tycker.

Nån som har nå bra tips på vad man kan göra en tråkdag som denna..??

Nu ringde dom..

2008-09-04 10:21:53
kategori: Mathilda   [5] kommentera
..från dagis å frågade om Mathilda fick vara kvar lite längre, om jag kunde komma 11.40 iställe för 11. så hon fick äta lunch där med dom. Hon sa att det gick jätte bra med Mathilda, va så nöjd så...!!

Usch va de känns konstigt.. jag kunde plocka i diskmaskinen idag utan att plocka ur Mathilda först (som alltid försöker klättra i maskinen) .. Känns verkligen konstigt att hon inte är här å härjar nu.. alldeles tyst hemma..

Alldeles Ensam

2008-09-04 09:50:06
kategori: Mathilda   [0] kommentera
Jaha, nu sitter man här. jag fick åka hem, själv.. Dom tycker att det går så pass bra med Mathilda att jag fick åka hem idag och komma ner å hämta henne kl 11. Och hon vinkade så glatt å flinade med hela ansiktet när jag sa hej då..!!
Såå, va ska jag göra nu då, en hel timme själv?? Har ju lite disk att ta hand om, får väl gö de då...

Känns konstigt..!

Nu e de kväller..

2008-09-03 21:34:44
kategori: Allmänt   [0] kommentera
usch vilka pinsamma människor det finns. man får verkligen ont i magen när man tittar på IDOL, ändå kan man ju inte låta bli att gotta sig i skiten... :-D Fast å andra sidan vore de ju skit tråkigt om ALLA va bra, om ALLA kunde sjunga fint..

Imorn är det dagis-tajm igen. 9.30-11. får se om jag får åka därifrån en stund eller om jag får sitta i personalrummet igen.. :-/ inte direkt kul å sitta där själv i ett rum å läsa gamla skvallertidningar...

Nu är det iaf dags för sängen..
Ha en bra natt allihop!!

Idol

2008-09-03 18:02:42
kategori: Allmänt   [3] kommentera
jajjemen, ikväll börjar de- IDOL, ikväll ska man behöva sitta å ha ont i magen för alla människor som är sååå pinsamma och tror att dom kan sjunga men i själva verket låter som kråkor, som satt nått i halsen.. Usch, fattar inte varför vissa människor går dit, hör dom inte hur illa det låter, på riktigt, eller är det bara uppmärksamhet dom vill ha..?

(inlägget före är tomt av en anledning, nu vet ni)
:-)

...

2008-09-03 17:42:15
kategori: Allmänt   [0] kommentera
Följ min blogg med bloggkoll

Blir Galen..

2008-09-03 13:05:50
kategori: Graviditet Nr 2   [7] kommentera
Följ min blogg med bloggkoll
Jag kan bara inte sluta tänka på..


BigMac

Jag skojjar verkligen inte. Jag skulle kunna leva på BigMac, tänker på den varje dag, heeeela tiden.. Bara måste HA!!!!!!!
Blir helt tokig bara av bilden..!!!!!
Jag är verkligen gravid..
:-D

Oj..

2008-09-03 11:01:54
kategori: Allmänt   [2] kommentera
Blev visst lite sovmorron idag.. Hörde Mathilda första gången vid 8.15, men så blev de knäpptyst så då somnade jag om.. När jag vaknade igen av att hon knackade i väggen in till vårat sovrum kändes de som jag bara hunnit slå igen ögonen i 5 min, men tittade på klockan å den va visst 10.20 då.. :-)

Idag blir de nog tvärlugnt, har ingenting planerat, å ingen ork alls känns de som...

 ( Tycker alla ni som varit såå duktiga på att kommentera blivit lite lata.. inge kul alls.. :-(
Mycke roligare  skiva när man får lite respons, Kom igen nu ryck upp er..!!!)

Magen

2008-09-02 16:28:49
kategori: Graviditet Nr 2   [2] kommentera



Ja de växer ju lite snabbare denna gång mot med Mathilda, fast ändå inte sååå stor skillnad, tycker jag. V 18 nu är ungefär som v 20 med Mathilda, så 2 veckor hit eller dit är ju inte så mycket..


Andra dagen på dagis...

2008-09-02 11:19:41
kategori: Mathilda   [1] kommentera
.. gick lika bra som den första. Idag har jag setat i personalrummet hela tiden. mathilda har varit ute med alla dom andra barna å lekt.. Hade gått hur bra som helst. "gud vilken glad unge ni har, hon e glad hela tiden" säger fröknarna!!!!
Är så himla glad att de går bra...

Ikväll ska vi vara riktigt vuxna, vi ska på vårt första föräldramöte.. :-D

Dagis..

2008-09-01 11:41:42
kategori: Mathilda   [3] kommentera
Som väntat gick det super bra. Mathilda stortrivdes. Direkt när jag klätt av henne å vi gick in å hon fick syn på alla leksaker så va mamma "som bortblåst".. Hon struntade fullständigt i mig.
Mathilda fick vara inne själv med sin fröken, dom andra barnen var ute. Bara för att hon skulle få lugn å ro å kunna spinga runt å utforska stället utan massa andra barn som härjade. Kuddrummet var helt klart favoritrummet, hon va helt galen där inne.
Jag gick runt å kikade, plockade i hennes korg med extrakläder, höll mig lite i bakgrunden, å som sagt brydde sig inte Mathilda alls i mig. Hade så kul med fröken. Sen blev de mer intressant under dom sista 5-10 minutrarna när dom andra barna kom in, Va hon kikade å sprang runt å skrattade.
Så imorn ska jag smita undan i personalrummet så hon får va helt själv med fröken. Onsdag ledigt och Torsdag ska vi komma till halv 10 iställe för 10 å va där till 11.
Hon blev lite småsur när vi skulle klä på oss å åka hem, hon ville in å leka.. :-D
Så de här kommer nog gå hur bra som helst.. Jätte skönt att det funkar så bra nu när dagis är enda lösningen..!!!!





Här inne kan du läsa om det mesta som händer
i vårat liv. Våran lilla familj består av
Mamma Therese -84. Pappa Roger -79.
Tillsammans har vi 2 helt underbara små troll
♥Mathilda Juli -07 och lilla ♥Melvin Feb -09.
I veckorna är jag ensamstående eftersom
Roger jobbar i Sthlm. Vissa dagar är det
himla tufft, men vi klarar det rätt bra ändå
tycker jag!! Vi bor i ett hus som vi grejjar med
titt som tätt en liten bit utanför Ludvika (Dalarna).
Har lite kvar att göra innan vi är helt nöjda, om man någonsin blir det?!

Om det är något annat som ni undrar över är
det bara att fråga.







Våran Prinsessa!
Född: 070727
Om Mig: Jag är en väldigt glad tjej. Jag älskar att
busa och leka, är nästan inte rädd för nånting
alls. En väldigt tålig tjej är jag, säger
flesta! Att reta både Mamma och Pappa är
något som jag är väldigt bra på! Tur att jag är så
söt att jag för det mesta kommer undan med
allt hyss jag gör!







Våran Prins!
Född: 090217
Om Mig: Jag börjar bli riktigt stor nu! 8 tänder.
Går för fullt, härjar och busar. Retas me syrran
är nått jag är jätte bra på. Så nu har mamma
fullt upp å hålla koll på både mig å syrran eftersom ingen av oss stannar på stället hon sätter ner oss :-D Annars är jag precis som syrran -
Alltid nöjd och glad!!!







Kärleken!
Som är och har varit min stora kärlek sen
vintern -03. Pappa till våra två underbara
skruttungar. Genomsnäll och "klassens clown"
är vad du är. Tillsammans med dej har man aldrig tråkigt.
Utan dej skulle jag inte vara den är jag är idag.
Du är min klippa och Jag Älskar dej!!